• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
December 01, 2021, 05:31:05 PM

News:

Follow SMF on Twitter.


RSS Feeder

Started by SlammedDime, January 11, 2009, 06:06:42 AM

Previous topic - Next topic

KahneFan

"Topic #1104 is in board #9, which is missing."

And when I click "yes" to proceed, it dumps a feed article into a "salvaged board"

I don't have a board #9, and when I check the feed that is attached to the article that is being "salvaged", the feed is assigned to board #11, so I'm not sure why the feeder is trying to post to a board #9 that doesn't exist.

The error is showing up in the error log every two hours, which is when I have the feeder running.
#eric_on_twit| (video) Creating Themes for SMF | Reset Your Forum
NOTE: No PM's for support please.

SlammedDime

In the database, is the feed's id_board set to 11?

In the modify feed settings page, can you view the HTML source and verify that the board name you're selecting has an id of 11 for that option.
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

KahneFan

January 20, 2009, 11:03:22 AM #162 Last Edit: January 20, 2009, 11:09:24 AM by KahneFan
Quote from: SlammedDime on January 20, 2009, 07:54:29 AM
In the database, is the feed's id_board set to 11?

About half of my boards had an ID of 9 for some reason. I've reset them. I'll just chalk it up to 'something happened in my upgrade process' and see what happens. If they reset to 9 for some reason, I'll let you know.

Quote from: SlammedDime on January 20, 2009, 07:54:29 AM
In the modify feed settings page, can you view the HTML source and verify that the board name you're selecting has an id of 11 for that option.


<option value="11" selected="selected">Poker Blogs</option>


UPDATE: After correcting the db "All selected tasks were completed "  :D
#eric_on_twit| (video) Creating Themes for SMF | Reset Your Forum
NOTE: No PM's for support please.

SlammedDime

SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

rii

I thought I was fine with this mod after I installed it about three days ago, but I just logged in to the site today and found out that "RSS" menu tab has disappeared from the admin section. Although the existing feeds seemed going well in the forum, I was unable to modify the feeds becasue of its buttons were gone.

Then I visited the original mod page and downloaded the latest RSS feeder (rss_feeder_1.1.0.zip). However, as soon as I installed it, I got the error this message while redirecting to admin page:

Unknown column 'f.importcount' in 'field list'
File: /ManageSettings.php
Line: 2406

What am I missing? I have removed and reinstalled it again but still having the same issue.

Please help me.

Thank you.

SlammedDime

Your database has not been upgraded from the first version of the mod.  upload Upgrade.php from the mod package to your root smf directory and run it, then delete it, then try again.
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

rii

January 20, 2009, 08:14:23 PM #166 Last Edit: January 20, 2009, 08:16:43 PM by rii
I removed it and ran the upgrade.php file. Then I reinstalled it. I don't get the similar text error, but the menu tab and buttons are blank and not clickable.

I don't know how this happened. Please advise me.

(Thank you for the quick response.)

Smoky "Rider" Blue

if you are running a custom theme the file edits need to be done to that theme for your info to show..

see where you downloaded the mod from for the edits.. ;)
**Take the time to remember friendships and family.. Sometimes it's all we have, and missed very much**

rii

I use the default theme and it worked fine for afew days and jst found this out today. I have a blank menu tab (for RSS) in Admin section that is not clickable too. If I go to that page manually, the two form buttons (for Edit and Delete) are blank and not working too.

Is this some type of file permission or language file issue?

Thank you.

SlammedDime

sounds like the language strings are missing from Modifications.english.php
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

Galedon

Hey

very nice mod :D

one question:

http://www.mmo-champion.com/index.php?type=rss;action=.xml;board=2.0;sa=news;

^^

this rss have many links inside - and html block´s - how can i import this with the mod correctly ?!

ths

PS: sorry for my bad english ;)

SlammedDime

I can't view the link here at work, so it'll have to wait until I get home, but have you tried importing yet?  What were the results?
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

Smoky "Rider" Blue

you need to take that url you have, and go to:

http://www.feedburner.com

sign up for an account and then run the feed thru the agrevator.. then take that outcome and place it int hte leads for where you are trying to insert into smf.

the feed will show then ;)
**Take the time to remember friendships and family.. Sometimes it's all we have, and missed very much**

choloman05

Thanks very much for the mod.    I installed the mod on a 2.0 beta 4 site HERE and it doesn't seem to be posting anything. 

Do I just have to wait longer, or am is there something I'm not doing?

This is on a fresh install of 2.0, no mods, no custom theme, no errors either.        Thanks.

SlammedDime

By default it runs ever 6 hours... unless you edit the scheduled task to run in shorter increments.
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

Garry1953

Hi
I just installed RSS Feeder and getting this error when I select from the admin area.

Maintenance / Scheduled Tasks / Run Now (Radio Button selected)

Fatal error: Call to undefined function: hash() in /home/xxxxxx/public_html/art-forum/Sources/ScheduledTasks.php on line 1701

I'm using SMF 2.0 Beta 4

Any ideas how to fix this?

choloman05

January 22, 2009, 07:45:15 PM #176 Last Edit: January 22, 2009, 07:47:16 PM by choloman05
Quote from: SlammedDime on January 22, 2009, 04:47:54 PM
By default it runs ever 6 hours... unless you edit the scheduled task to run in shorter increments.

Sorry, but where do I go to change that?   and thanks for the quick response.

EDIT:  nvm, lol, getting used to smf2.0 myself.

SlammedDime

Quote from: Garry1953 on January 22, 2009, 05:46:05 PM
Hi
I just installed RSS Feeder and getting this error when I select from the admin area.

Maintenance / Scheduled Tasks / Run Now (Radio Button selected)

Fatal error: Call to undefined function: hash() in /home/xxxxxx/public_html/art-forum/Sources/ScheduledTasks.php on line 1701

I'm using SMF 2.0 Beta 4

Any ideas how to fix this?
Awesome... I didn't realize that the 'hash' function was only available on PHP 5.1.2+, so I'll have to fix that...
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

Garry1953

SlammedDime
Thanks.

I'll wait for your next release.

KahneFan

Maybe something to look into for your next version:

If you delete the board that the feeds go to... it deletes the feeds all together as well. For instance, I added about 40 feeds and directed them to a board. In order to easily delete the feeds brought through so I could start over, I deleted the board... which deleted all 40 feeds as well :o

Is there a way so that you can make it so that if the board is deleted the feeds are just disabled or something of that nature? Now I will need to rebuild all 40 feeds :(
#eric_on_twit| (video) Creating Themes for SMF | Reset Your Forum
NOTE: No PM's for support please.

Advertisement: