Advertisement:

Author Topic: quoting [quote][/quote] does not work!  (Read 1813 times)

Offline CultureGlow

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
quoting [quote][/quote] does not work!
« on: February 09, 2009, 06:51:33 PM »
http://chatstrax.talk4fun.net/
username: Peep
pass: aaabbbccc

post where ever you want

the quote tags do not work.. how to fix that?

Thanks in advance guys
« Last Edit: February 09, 2009, 07:03:21 PM by CultureGlow »

aishaweb

  • Guest
Re: quoting [quote][/quote] does not work!
« Reply #1 on: February 09, 2009, 07:23:01 PM »

Offline CultureGlow

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
Re: quoting [quote][/quote] does not work!
« Reply #2 on: February 09, 2009, 07:33:20 PM »

Offline duncan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
  • Gender: Male
    • Under One Roof
Re: quoting [quote][/quote] does not work!
« Reply #3 on: February 09, 2009, 08:28:27 PM »
I tried a couple of times in a topic that something about CO2. Quote didn't work, neither did Insert Quote.

Also, Preview didn't work, just got the Fetching preview message.

Spotted another problem, I will PM you.

All the best - Duncan
bolitho
council house exchange

SMF 1.1.10 + TP 0.9.8 + Custom Profile Field + Message Preview On Hover + Users Online Today

Offline CultureGlow

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
Re: quoting [quote][/quote] does not work!
« Reply #4 on: February 09, 2009, 08:37:49 PM »
thanks..

I had this problem before.. I had to reinstall the whole forum.. maybe I can find an easier solution now?

But heej - thanks!

Offline CultureGlow

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
Re: quoting [quote][/quote] does not work!
« Reply #5 on: February 09, 2009, 09:03:08 PM »
Quote
This way it works..


Offline CultureGlow

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 36
Re: quoting [quote][/quote] does not work!
« Reply #7 on: February 09, 2009, 09:34:59 PM »
Can mysql got to do with it?

Offline JimM

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 11,980
  • Gender: Male
    • Southern Spirit Hunters
Re: quoting [quote][/quote] does not work!
« Reply #8 on: February 14, 2009, 04:19:11 PM »
I suspect that your addition of multiple <html> and </html> and <body> and </body> tags in your source is what is causing your problems.  This not only breaks the validation but is not a good practice.
Jim "JimM" Moore
Former Support Specialist

Please do not PM me for support!                   
Installing SMF
Upgrade SMF
Manual Installation of Mods