Advertisement:

Author Topic: Packages Problem  (Read 6279 times)

Offline Naki

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Gender: Male
    • Pershefca
Packages Problem
« on: April 20, 2009, 07:44:34 AM »
instalova disa module si psh google tagged , pages menagement, simple portal etj. dhe tash nuk mundem ti hjek disa behen unistall po nuk hiqen nga meny e kete simple portal kur e bej unistall me ndalet faqja ... si ka mundesi me i feshij te gjith keta module pa demtu faqen ?

Offline Sharp Spike

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 154
  • Gender: Male
Re: Packages Problem
« Reply #1 on: July 06, 2009, 11:22:44 AM »
Ju duhet të hiqni ata në Simple Portal configuration.
People say I don't listen or something...crazy.