Advertisement:

Author Topic: [Mod per Smf] Active Users Privacy  (Read 7235 times)

babjusi

  • Guest
[Mod per Smf] Active Users Privacy
« on: February 22, 2009, 01:55:22 PM »
Link to Mod

Ky modifikim ben te mundur qe te fshihni antaret aktive ne forumin tuaj nga vizitoret per tu dhene privaci.

Modifikimin mund ta konfiguroni te paneli i adminit-Features and Options-Basic Features ku jane shtuar 2 opsione te reja. Njeri eshte per ta aktivizuar apo deaktivizuar modifikimin dhe opsioni tjeter eshte ku mund te shkruani mesazhin edhe ne gjuhen shqipe qe do te deshironit te shfaqej per vizitoret, ne vend te Listes se antarve ne linje.  Mund te perdorni, Smilyt, bbcode dhe Html ne mesazhin tuaj.

Per te patur nje ide me te qarte per mofifikimin, jeni te lutur te shikoni imazhet qe jane bashkangjitur poshte linkut te shkarkimit  :)

Offline Sharp Spike

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 154
  • Gender: Male
Re: [Mod per Smf] Active Users Privacy
« Reply #1 on: July 06, 2009, 11:24:48 AM »
Thanks for sharing këtë;)
People say I don't listen or something...crazy.