Advertisement:

Author Topic: ps Black error after moving server location  (Read 2391 times)

Offline SEEN

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 60
ps Black error after moving server location
« on: January 07, 2010, 08:04:08 PM »
I recently move my server location from local to US. My ps Black theme works flawlessly before i moved the server.

now, after the movement is done, the themes doesnt load properly. the logo and the banner don't show.



is this the template or the server side?

Offline JBlaze

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 12,154
  • Gender: Male
    • @fragicide on Twitter
Re: ps Black error after moving server location
« Reply #1 on: January 07, 2010, 08:06:04 PM »
Did you make sure to change the URL to your logo's new URL?

Admin -> Configuration -> Current Theme -> Logo URL

Offline SEEN

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 60
Re: ps Black error after moving server location
« Reply #2 on: January 07, 2010, 08:13:40 PM »
the logo and the navigation link showed properly before the server relocation... sometimes it loads properly sometimes it's like that.

http://gamingessence.net/Themes/ps/images/logo.gif



i did what you told me but it still doesnt work. i woudl like to show you the working picture, but i cant get it load properly

ah, i found another website with psBlack. It should like this

http://smf.smfthemes.org/index.php?theme=1036
« Last Edit: January 07, 2010, 08:36:46 PM by SEEN »

Offline SEEN

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 60
Re: ps Black error after moving server location
« Reply #3 on: January 07, 2010, 11:52:16 PM »
previous:

http://i48.tinypic.com/2z9hbix.jpg

now:

http://gamingessence.net/images/ge/gakjelas.png

what's happening :(? I didnt do anything. Just moving server location :(

Offline Jerry

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,903
  • Gender: Male
  • What? I can't hear you over my awesomeness!!
    • PlanetSMF
Re: ps Black error after moving server location
« Reply #4 on: January 08, 2010, 09:18:24 AM »
Did you make sure the url, and path to your theme are correct?
- Jerry
Find me on:
Facebook
Twitter
PlanetSMF

"If all you look for is the negative in things, you will never see the positive."

Offline SEEN

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 60
Re: ps Black error after moving server location
« Reply #5 on: January 10, 2010, 12:04:59 AM »
Did you make sure the url, and path to your theme are correct?

yes i made sure.. nothing is wrong with the path url.. everything was just fine before the server relocation. even after the server relocated, some members said they still got the right theme to load properly and some dont.

Offline Jerry

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,903
  • Gender: Male
  • What? I can't hear you over my awesomeness!!
    • PlanetSMF
Re: ps Black error after moving server location
« Reply #6 on: January 12, 2010, 09:50:11 PM »
looks like your site: http://gamingessence.net/ , is working now? if it is still an issue with some people you might try asking them to clear their cache.. If this isn't an issue any more would you consider marking this topic solved?
- Jerry
Find me on:
Facebook
Twitter
PlanetSMF

"If all you look for is the negative in things, you will never see the positive."