News:

Want to get involved in developing SMF? Why not lend a hand on our GitHub!

Main Menu

Pomoć

Started by Renato_zg_, June 20, 2009, 11:16:52 AM

Previous topic - Next topic

Renato_zg_

Gdje to trebam ici promjenit ili jel ima koji program preko kojeg se to moze lakse ili...? Hvala unaprijed !

Dzonny

Pozdrav Renato, i dobrodosao na smf zajednicu!

Ovaj mod bi ti trebao pomoci:
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1371

p.s - u buduce stavi primeren naslov teme a ne fraze tipa 'pomoc', 'problem' i sl...

Renato_zg_

Ok, sry, ali tnx naravno

Dzonny

Nema na chemu.
Chekirano kao 'solved'...
Pozdrav!

Renato_zg_

[̲̅J̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅E̲̅][̲̅K̲̅] ٩(×̯×)۶

Koju boju? Tih gumbica? ili cega? ako su gumbici u pitanju..onda su to slike..pa ih mozes skinut na pc..i u photoshopu promijenit..pa opet upload...tj prebrises ih..

Renato_zg_

ma da tih slicica, ok probat cu tako

Renato_zg_

ma probao sam tako kako si rekao, ali opet je isto tj gle na ovom forumu tako zelim...uzo sam njegove slike te koje ima ali su iste kao i one samo je on to nekako promjenio http://forum.geforce-samp.com/index.php

AJd pliz slikaj ako ti nije problem..da se ne regam bzvz...ili je to ova slika od gore? Jedino mozda da ovisi o temi..ali cisto sumnjam..

Renato_zg_

Dzonny

Jedini nacin da promenish te dugmice jeste da ih sam obradish kako hocesh i uploadujesh nazad sa istim imenom i extenzijom...

Quote from: Dzonny on June 21, 2009, 04:37:53 AM
Jedini nacin da promenish te dugmice jeste da ih sam obradish kako hocesh i uploadujesh nazad sa istim imenom i extenzijom...

Eto kolega Dzonny me potvrdio..

PS: ti mozda promjenis boju, tj imas njegove ikone..tamnije..ali vjerojatno ti ne napravis "Overwrite"... znaci isto ime i extenzija..a tako moras napravit.. znaci ako je stara ikona za BOLD bila npr. B.gif.. onda ti tu novu moras isto tako imenovat.. i onda upload na server, u folder za ikone..i moras ih prebrisat sa novim ikonama..

Renato_zg_

jesam to napravio cak dva puta, reko mozda sam pogrjesio negdje, ali opet isto nece, valjda se mora boja promjeniti negdje u nekom php-u ili u style.css-u, ali ok ako ne znate nemojte se zamarat budem probo sam skuzit. Inace hvala vam na svemu ali imam jos par pitanja ako nije problem...postavim ih za koji minut, xD.

Renato_zg_

HVALA VAM NA SVEMU NAJBOLJI STE...!

Dzonny

Verovatno treba ocistiti kesh u browseru kako bi se ucitali novi dugmici... :P
Nema na chemu!
Pozdrav.

Quote from: Renato_zg_ on June 21, 2009, 09:21:58 AM
jesam to napravio cak dva puta, reko mozda sam pogrjesio negdje, ali opet isto nece, valjda se mora boja promjeniti negdje u nekom php-u ili u style.css-u, ali ok ako ne znate nemojte se zamarat budem probo sam skuzit. Inace hvala vam na svemu ali imam jos par pitanja ako nije problem...postavim ih za koji minut, xD.

Ako imas jos koji problem, a nije konkretno vezan za ovaj..onda ti je moj savjet da otvoris novu temu :) lakse ce ljudi vidjet..i pisat ce se samo o tom problemu..pa cemo ti opet drage volje pomoc.. Pozdrav i tebi xD drago mi da si sredio (pretpostavljam prema tvom postu: HVALA VAM NA SVEMU NAJBOLJI STE...! ) :)

Renato_zg_

ma nisam sredi ovo na zadnjoj slici, a ono HVALA VAM... to sam opcenito napiso, xD

Vidim da si postavio i drugu temu za ovaj avatar...pa cu ti postavit link u obje...

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1115

Advertisement: