Theme

Started by Apex000, July 09, 2009, 02:38:46 AM

Previous topic - Next topic

Apex000

Pozz swima,nedawno sam naprawio smf forum sa portalom.I sve theme sa simplemachines nemaju buttona za forum!Nego samo za portal.Čitao sam forum i widio neke tema sa buttonom za portal i za forum te ostalima i još da su hrvatski buttoni.Imam verziju smf-a 1.1.9 pa bih zamolio ako mi možete dati linkove za par takvih tema(sa swim buttonima i hrvatskim)ako je moguče..
Zahvaljujem unaprijed.
Pozz

Apex000

Pozz,Ili ako nepostoji takva thema nego se treba preko ftp-a il kako več.Ako mi neko može to naprawit, il objasnit jakoo dobro jer sam početnik!
Hvala

Dzonny

Pozdrav Apex000.
Sve teme mozes naci na Themes sajtu.
Dugmici su naravno po defaultu na engleskom.
Zavisi od teme do teme sve to, jer su dugmici na nekim temama ustvari linkovani text...
Ako ti trebaju dugmici sa hrvatskim textom moras to napraviti sam, i ubaciti preko ftpa u direktorijum teme koju koristish pod istim imenom kao sto vec postoji, ili traziti od nekoga ko je to vec napravio.

Apex000

Ok, hwala!

Ima li ko themu sa svim gumbičima i da su hrvatski..ja ču je maksimalno promjenit, il može ostat kakva je u izvoru no sa tekstom ko ju je naprawio..Hvala..Pozz

[̲̅J̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅E̲̅][̲̅K̲̅] ٩(×̯×)۶

Mozes imati hrvatske gumbice ako imas instaliran hrvatski jezik.. pa ce ti umjesto Home pisat Pocetna, umjesto Profile Profil, My messages, Moje poruke itd.. ali teme kao takve..ne postoje..znaci to moras sam...a opet dodavanje gumbica ti i nije tako tesko..malo potrazi po forumu, bilo ti je dosta tema, a ako ne nadjes sam i ne uspije sam napravit, posalji mi PM, pa cemo se dogovorit :) Pozdrav..

Advertisement: