• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Sitra Theme for 1.0.x and 1.1

Started by Mystica, April 08, 2005, 05:21:42 AM

Previous topic - Next topic

PopLife

Fantastic job Mystica!  ;D
I like most of your themes. This one is just great. Keep them coming :)

The ammount of themes on SMF is increasing. When I switched to SMF, my first impression was that SMF was pretty lenient in terms of themes. Now there is a new one almost every week.

Chab

Quote from: Mystica on April 18, 2005, 05:08:32 AM
btw, nice modifications on your forum, looks very clean and nice :)

Thank's for your help, upshrink work good,  and for color add i have understood the way 8)
An thank's for compliment, i hop a day come how i can make clean theme (properly code)
and not juste copy and stick...when this day com sure i share my work  :)
Le sujet à lire pour customiser votre smf (uniquement en anglais)

Oldiesmann

Quote from: Mystica on April 14, 2005, 05:21:40 AM
the error seems to be in his forum though, i tested other themes there and the error stays. recent posts work fine with sitra theme on my test forum.

* Oldiesmann goes to check his error log
Michael Eshom
Cincy Space - now open!

Oldiesmann

What error were you referring to? My forum error log was 365 pages long due to a couple of different issues (mostly undefined index errors), so I didn't actually look at all of them.
Michael Eshom
Cincy Space - now open!

Kindred

Hi Mystica!

I love this theme. I've actually been looking for something like this (hot-switchable colours) for a while.

As I mentioned a few weeks ago, I've ported the theme over to work with Bloc's Tiny Portal.
(to do this, I added tiny portal code and moved the color switch choice box down into the menu row.)

I wanted to check with you first...  but I would like to make the TinyPortal activated version of your theme available to other users of TinyPortal. I still credit you with the theme and authorship. The only detail I changed in the XML was to rename it Sitra theme for TinyPortal.

Please let me know if you have any issues with redistributing the theme or if you're cool with it.

thanks!
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

andrzej

Thanks for this wonderful theme! I have chosen it for my forum at hxxp:www.sieciogrod.com/forum/ [nonactive] (forum is in Polish).

Mystica

Quote from: Oldiesmann on April 18, 2005, 03:43:28 PM
What error were you referring to? My forum error log was 365 pages long due to a couple of different issues (mostly undefined index errors), so I didn't actually look at all of them.

the error was on the recent posts page, it looked all messed up, might have been the code of one of the posts though... i checked again and now it looks fine, no error anymore :P

Quote from: kindred on April 18, 2005, 04:07:24 PM
Please let me know if you have any issues with redistributing the theme or if you're cool with it.

as long as i'm still credited as the author of the theme i have absolutely no problem with this. :)
~ there's nothing wrong with me, this is how I'm supposed to be ~

xenovanis

Great theme Mystica, thanks.
"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results."

dpmagyari

Awesome theme! Love the color change ability for my users. I am not a coder by any measures, I'm rather code ignorant honestly. I am currently trying to integrate my Coppermine Gallery with SMF. It says I must place a link to the Gallery from SMF since SMF does not redirect to the gallery. I was able to get the "Gallery" link to be shown. But I have tried many variations of making this link by adding it under the close of  // The [calendar]! on index.template.php  last attempt was adding this:

    // The [Gallery]!
    echo '
            <a href="www.magyari.us/galleries/index.php?cat=">Gallery</a><img src="' . $settings['images_url'] . '/mensep.gif" border="0" />';

The problem I have is that no matter what I have tried the actual link automatically ties itself to my /smf directory so I always end up with the actual link pointing to:

http://magyari.us/smf/www.magyari.us/galleries/index.php?cat= [nofollow]

instead of just the:  www.magyari.us/galleries/index.php?cat= [nofollow]  which is where I think Coppermine is asking me to make my link point to.

Any help would be appreciated.
If a test account is needed you can use test/test
www.magyari.us/smf [nofollow]
[nofollow]

Owdy

// The [Gallery]!
    echo '
            <a href="http://www.magyari.us/galleries/index.php?cat=">Gallery</a><img src="' . $settings['images_url'] . '/mensep.gif" border="0" />';
  ?
Former Lead Support Specialist

Tarvitsetko apua SMF foorumisi kanssa? Otan työtehtäviä vastaan, lue:http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=375918.0

dpmagyari

Thanks a ton Owdy! That did it for me! I appreciate the fast response  :)
[nofollow]

Gary

I love the theme to bits, but I would like the Donate mod, Expirience Bar and Visual Warning mod to work with this theme too, I had a go at coding myself, but being a newbie at PHP I totally screwed up.
Gary M. Gadsdon
Do NOT PM me unless I say so
War of the Simpsons
Bongo Comics Fan Forum
Youtube Let's Plays

^ YT is changing monetisation policy, help reach 1000 sub threshold.

Kindred

those will all work just fine with this theme. However, they will require you to do the edits by hand... (as will ANY theme, except for the default)
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Gary

Yeah, I know. Thats what I screwed up with.
Gary M. Gadsdon
Do NOT PM me unless I say so
War of the Simpsons
Bongo Comics Fan Forum
Youtube Let's Plays

^ YT is changing monetisation policy, help reach 1000 sub threshold.

Mystica

i'll see what i can do and will pm you later about integrating the mods :)
~ there's nothing wrong with me, this is how I'm supposed to be ~

Gary

I got the PM and everything works honkey-dorry.

Below is what you should do if you want these three mods to work on your forum, I think that its only fair that people know how.

in index.template.php:

find:

function template_menu()
{
global $context, $settings, $options, $scripturl, $txt;


replace with:

function template_menu()
{
global $context, $settings, $options, $scripturl, $txt;
global $modSettings;





find:

// If the user is a guest, show [login] and [register] buttons.


add above it:

if (!$context['user']['is_guest'] && $modSettings['don_title'])
echo'
<a href="', $scripturl, '?action=donations">', ($txt['don_send']), '</a><img src="' . $settings['images_url'] . '/mensep.gif" border="0" />';






find:

// Is the forum in maintenance mode?
if ($context['in_maintenance'] && $context['user']['is_admin'])
echo '<br />
<b>', $txt[616], '</b>';


add after it:

if (isset($context['user']['awaiting_mod']))
echo '<br />' . $context['user']['awaiting_mod'];







in Display.template.php:

find:

// Show the anchor for the top and for the first message.  If the first message is new, say so.


add above it:

global $bar_exps, $bar_posts;





find:

}
// Otherwise, show the guest's email.


add above it:

//Bar of Experience Mod

$bar_posts = $message['member']['posts'];

barExp();

if (!empty($modSettings['bar_exp_enabled']))
$bar_exper = '<br /><br />' . $bar_exps . '<br />';
else
$bar_exper = '';

echo '
<br /><br />', $bar_exper, '<br />';





find:

if ($message['can_remove'])
echo '
<a href="', $scripturl, '?action=deletemsg;topic=', $context['current_topic'], '.', $context['start'], ';msg=', $message['id'], ';sesc=', $context['session_id'], '" onclick="return confirm(\'', $txt[154], '?\');">', ($txt[31]), '</a><img src="' . $settings['images_url'] . '/mensep2.gif" border="0" />';


add after it:

if ($context['can_warn'])
echo '
<a href="', $scripturl, '?action=warnadd;topic=', $context['current_topic'], ';start=', $context['start'], ';user=', $message['member']['id'], ';msg=', $message['id'], '">', ($txt['visual_warn']), '</a><img src="' . $settings['images_url'] . '/mensep2.gif" border="0" />';





find:

if (isset($message['member']['group']) && $message['member']['group'] != '')
echo '
', $message['member']['group'], '<br />';


add after it:

if (isset($message['member']['warning']['link']) && $message['member']['warning']['link'] != '')
echo'
', $message['member']['warning']['link'];







in Profile.template.php:

find:

<i>', $context['can_send_pm'] ? '<a href="' . $context['member']['online']['href'] . '" title="' . $context['member']['online']['label'] . '">' : '', $settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $context['member']['online']['image_href'] . '" alt="' . $context['member']['online']['text'] . '" border="0" align="middle" />' : $context['member']['online']['text'], $context['can_send_pm'] ? '</a>' : '', $settings['use_image_buttons'] ? '<span class="smalltext"> ' . $context['member']['online']['text'] . '</span>' : '', '</i>
</td>
</tr><tr>


add after it:

';
if ($context['member']['warning']['link'] != '')
echo'
<td><b>' . $txt['visual_current_level'] . ' </b></td>
<td>' . $context['member']['warning']['link'] . '</td>
</tr><tr>
';
echo'


Once all of that is done, upload the contents of this folder (the exp bar), to every images folder in each colour folder (forum/themes/sitra/images/colour), and the contents of this folder (the visual warning mod) to the main images folder for the theme (forum/themes/sitra/images)
Gary M. Gadsdon
Do NOT PM me unless I say so
War of the Simpsons
Bongo Comics Fan Forum
Youtube Let's Plays

^ YT is changing monetisation policy, help reach 1000 sub threshold.

Villesa

Thank you Mystica for this great theme. I have got few problems.

1: I'm using 2 extra buttons in my forum. I have got their text to show up, but i can't get mensep.gif to show up between them

2: Where or what should i edit if i want to and my forum logo.gif to top of the page?

Thank you again for you GREAT work.
You'll get the idea

I'm all ok.

Mystica

April 22, 2005, 03:29:21 AM #57 Last Edit: April 22, 2005, 03:30:53 AM by Mystica
look at the other buttons codes, they have the img code for the seperator, place the seperator directly behind the closing tag of each link, it should show up then. if it doesn't work, please post your code so i can have a look at it (or pm it to me if you want to).

it depends on where you want to add a logo. if you want it above the first box, add the code above this code:

<div class="box">
<div class="windowbg2" style="margin-bottom: 2px;">


if the logo should be inside the box but above the user info, add it after the above code. the code to add the logo is this:

<img src="', $settings['images_url'], '/logo.gif" alt="" />

make sure that you have a logo.gif in each colors folder though!
~ there's nothing wrong with me, this is how I'm supposed to be ~

Villesa

April 22, 2005, 03:55:27 AM #58 Last Edit: April 22, 2005, 03:58:20 AM by Villesa
Here is the buttons code


// How about the [chat] button?
if ($context['user']['is_logged'])
   
echo '
        <a href="http://www.xxonkforia.net/yabbse/index.php?action=chat" target="blank_">', ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/mensep.gif" alt="' . $txt[801] . '" style="margin: 2px 0;" border="0" />' : $txt[801]), '</a>', $context['menu_separator'];

// How about the [gsm] button?

echo '
        <a href="http://www.xxonkforia.net/gsm/" target="blank_">', ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/mensep.gif" alt="' . $txt[802] . '" style="margin: 2px 0;" border="0" />' : $txt[802]), '</a>', $context['menu_separator'];



Thank you for your help. :D :)
You'll get the idea

I'm all ok.

Mystica

try this instead:

// How about the [chat] button?
if ($context['user']['is_logged'])

echo '
        <a href="http://www.xxonkforia.net/yabbse/index.php?action=chat" target="blank_">',$txt[801],'</a><img src="' . $settings['images_url'] . '/mensep.gif" border="0" />';

// How about the [gsm] button?

echo '
        <a href="http://www.xxonkforia.net/gsm/" target="blank_">',$txt[802],'</a><img src="' . $settings['images_url'] . '/mensep.gif" border="0" />';
~ there's nothing wrong with me, this is how I'm supposed to be ~

Advertisement: