News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.

Main Menu

Link tree i bbc

Started by [̲̅J̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅E̲̅][̲̅K̲̅] ٩(×̯×)۶, July 30, 2009, 03:55:03 PM

Previous topic - Next topic

[̲̅J̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅E̲̅][̲̅K̲̅] ٩(×̯×)۶

Evo radi ovo..svi su gumbi na mjestu... nego da te pitam..kako jos mogu ubacit onaj Enhanced dropdown? Jer ga imam na obicno reply-u.. Znaci ono font, size i color... e i da..fali mi jos dole onaj color picker..? Nemoras ti to raditi..ali ako bi mogo objasnit sta treba..pa cu ja.. Hvala ti na pomoci..

▓▒RapidBelgrade▒▓

pa isto kao i ovo za dugmoce...  nadji gde je u post.template.php i dodaj u display.template.php ...

evo ja sam nesto sklepao na brzinu pa probaj....

ali sacuvaj stari pa ako ovo ne radi vrati stari
My working day begins with awakening drink coffee and then steal all day...

[̲̅J̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅E̲̅][̲̅K̲̅] ٩(×̯×)۶

#22
Eh nazalost ne valja..ovaj prostor gdje se pise text... je skroz na vrhu foruma..a color picker je van quick reply-a.. i skroz na desno..a forum se sav skupio.. pa cu ja sada malo pogledat sta si ti tocno ubacio..pa cu probat namjestit..a tebi jos jednom hvala na pomoci :) nemam rijeci..

EDIT: uspio sam stavio Font and size dropdown..samo mi nekako krivo stoji..stavit cu sliku u attach..pa ako neko moze pogledat gdje sam fulao sa kodom...pa da ispravi.. I eto Display.template.php...

EDIT 2: Posto je vezano za Quick reply..pa da ne otvaram novu temu, jel se moze u Quick reply stavit one Addional Options, da ljudi mogu attachat slike i ostalo..

Dzonny

Za onaj text u quick reply, pogledaj koji je string u prevodu, pa taj string pronadji u post.template (ako ga nema tu, onda proceshljaj i ostale fajlove teme, tipa display.template...). Kada nadjesh kod onda isti uklopi u quick reply.
Jurek, kontaktiraj me na msnu kad budem online...

[̲̅J̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅E̲̅][̲̅K̲̅] ٩(×̯×)۶

Sredjeno vec :D hehe.. Rapid..jesi pogledaj mozda moj? Kako da spustim bb gumbice u red ispod? Da mi ne stoji pored padajuceg menija..

▓▒RapidBelgrade▒▓

iskreno da ti kazem evo gledam i nije mi jasno zasto ti ne pravi novi red iako naredba stoji gde treba i sve je tacno napisano....

jedino ako ga ne buni ovi padajuci meniji koje si dodavao....

probaj ih skloniti pa ako onda bude napravio novi red to znaci da ti padajuci meniji zezaju i da ih moras malo pomeriti....

ne vidim drugi razlog...My working day begins with awakening drink coffee and then steal all day...

[̲̅J̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅E̲̅][̲̅K̲̅] ٩(×̯×)۶

Eh evo i bez menija je isto..negdje je bas neko sranje..nece pa nece.. :(Advertisement: