• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
September 19, 2021, 10:58:36 PM

News:

Join the Facebook Fan Page.


[Theme] SMFone

Started by A.M.A, April 15, 2005, 07:01:21 PM

Previous topic - Next topic

m@se

Not work preview images attached in post? For resolve problem?

forsakenlad

Quote from: xenovanis on December 10, 2005, 02:07:32 AM
Have you tried to install the patch to update this theme for 1.1 Forsakenlad posted a couple of pages back? If that doesn't work, delete the file Calendar.template.php from your SMFone theme directory.

He seems to have replaced the template files manually, he should install it as a package so that some of the files that are not updated can be deleted.
Eren "forsakenlad" Yaşarkurt
SMF Friend & Former Team Member

m@se

Resolved with update... ;D

archiebald

Quote from: forsakenlad on December 10, 2005, 06:47:33 AM
Quote from: xenovanis on December 10, 2005, 02:07:32 AM
Have you tried to install the patch to update this theme for 1.1 Forsakenlad posted a couple of pages back? If that doesn't work, delete the file Calendar.template.php from your SMFone theme directory.

He seems to have replaced the template files manually, he should install it as a package so that some of the files that are not updated can be deleted.
Forsakenlad, could you run that by me again please.

Are you saying that by running the updater as a package, then the calendar is corrected?

forsakenlad

Yep the calendar will be corrected, deleting the template file as xenovanis has suggested would solve the problem too, but If I recall correctly some other template files are deleted too so I highly recommend you run the updater as a package ;)
Eren "forsakenlad" Yaşarkurt
SMF Friend & Former Team Member

shen brood

Thanks for the wonderful and cool template it is really in line with our organizations color specifications... Great work.  View our site at http://broodonline.com

kamerek

December 11, 2005, 07:49:24 AM #486 Last Edit: December 11, 2005, 08:26:01 AM by kamerek
I use smf with joomla  (Jooomla smf bridge 1 0 2a)  and first I have unpatched files in bridge (as it should be done - see-joomlahacks.org) and then installed package, but only thing I can see is "white screen with 'Unable to load the 'main_above' template.'

so I gona check this with clean only smf installation, maybe the mod should be installed before bridging each other...

Could You mr Forsakenland ;) release complete rc1 version ot this template? or are You waiting for stable  smf version? :)


edit:

well, tried with clean smf install - and the same error :
Unable to load the 'main_above' template.

aha, I use grey version


also followin files are empy (0kB)

BoardIndex.template.php
Display.template.php
index.template.php
MessageIndex.template.php
Settings.template.php

- installation process was successful and no errors receiced .. weird

more weird is : I have deleted this empty files, which should be patched (anyway), and uploaded by ftp instead of them original files form 1,05 template - and  ....... it works - I mean -I can see permissions etc, but haven't tested this .-and only till I am logged in, after logging out - goes to default style./ unless I set : the style to "Overall forum default:             /Reset everyone to: this style" and no one besides admin is allowed to change style - then style is always set to SMFone grey (logged out also)

but I dont know it is good solution? maybe I should manually exchange scripts in this files that shluold be patched..??
Poland - Krakow - where every moment becomes a moment of history. Ride Your Bike For Your Better Life.

kamerek

Quote from: hebxi1 on October 30, 2005, 09:34:14 AM


fantastic idea ... should be noted tho that the mod file does not CHANGE the current files ... it replaces them with updated ones.  So any tweaks the user might have made to the original theme will be lost and need to be redone.

Not prohibitive for me ... but will take a little more time than I originally thought.  Thanks for the updates forsakenlad :)

Upss just find this - so the original files are replaced.. so I guess I should replace the 0kB files witrh the files from the package via ftp - and shoould work -

... and till now.. seems to work OK ..
Poland - Krakow - where every moment becomes a moment of history. Ride Your Bike For Your Better Life.

DevilSky

December 12, 2005, 09:54:00 AM #488 Last Edit: December 12, 2005, 07:54:22 PM by DevilSky
How to take off the title of the forum on the top of the index?

forsakenlad

Quote from: kamerek on December 11, 2005, 07:49:24 AMCould You mr Forsakenland ;) release complete rc1 version ot this template? or are You waiting for stable  smf version? :)

Glad to hear that everything has worked out fine for you. The reason I am not releasing a RC1 compatible version is because A.M.A holds the license for this theme (obviously), therefore to reproduce the files and redistrubute them I need his permission. However I have not had any chance to get in touch with him recently ;)
Eren "forsakenlad" Yaşarkurt
SMF Friend & Former Team Member

DevilSky

Quote from: DevilSky on December 12, 2005, 09:54:00 AM
How to take off the title of the forum on the top of the index?

definitive

December 13, 2005, 12:43:36 PM #491 Last Edit: December 13, 2005, 12:48:28 PM by definitive
I can't see avatar selection section in the profiles when using smfone,  it is seen when using 7dana, do i miss something? I am using 1.1 RC1 with Turkish language
Thanks,

Moff

I have prblem with Avatars too =((
How I or We  can fix this problem ??
SMF v 1.1 ((
very GOOD them I like it .. but have sume bugs whit avatars =(( PEOPLE HELP ME PLEAZE ! =)
...

fugiFox

I've installed successfully the updater for SFMoneBlue but afterwards I get the message
Unable to load the 'main_above' template.

ANy help?

fugiFox

I solved previous error by replacing the index.template.php with a backup and now it works evth but
forum index where it says "Unable to load 'main' template".

The backup file is a modified version of index.template.php in order to work with Tiny Portal.
Maybe this causes some problems.
U can download this modified version from here
http://www.tinyportal.net/smf/index.php?action=dlattach;topic=1274.0;attach=840

shen brood

I also have problems with the Avatar and user can't select any avatar because it won't show on the Forum Profile Information selection.  This theme really blends with our website and with our organization's color branding.

Please do help regarding this matter.  Thanks :)

forsakenlad

Delete the Profile.template.php file ;)
Eren "forsakenlad" Yaşarkurt
SMF Friend & Former Team Member

fugiFox

I solved error 2 also. For some unexplained reason, after running the mod file,
some files went to zero size (like Settings.php) I re-upload them and evth seems ok for now

shen brood

December 15, 2005, 12:02:57 AM #498 Last Edit: December 15, 2005, 12:27:55 AM by shen brood
Quote from: forsakenlad on December 14, 2005, 02:44:03 PM
Delete the Profile.template.php file ;)

Thanks for the help... that was a simple one yet hard to think about :P  By the way is the Karma for this theme working?

forsakenlad

Yes it is, but you should use the updater mod if you are using this theme in 1.1 ;)
Eren "forsakenlad" Yaşarkurt
SMF Friend & Former Team Member

Advertisement: