Advertisement:

Author Topic: [Theme] SMFone  (Read 410778 times)

Offline peterstannard

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 536
Re: [Theme] SMFone
« Reply #560 on: January 05, 2006, 08:11:52 AM »
Hi!

I really love this theme ... but one issue:

When topic is locked and sticky ... the icon doesnt appear ... just the box with red cross ... why? How can I rectify this?

You need to add a "y" to the end of the filename. It was missed off in the original download.

Go to the /Themes/smfone/images/topic/ and rename "my_normal_post_locked_stick.gif" to "my_normal_post_locked_sticky.gif"

Offline peterstannard

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 536
Re: [Theme] SMFone
« Reply #561 on: January 05, 2006, 08:15:32 AM »
That box is already checked off.  Under all the other themes I have installed (there's about 5 other themese people can choose from) people can view the attachments just fine, but no one can see the attachments under this particular theme.  Is there a specific file that I need to check or something?

As far as the other suggestions go I'll have to try those later.

Thanks for the suggestions!

I have the option disabled on my site (www.lfcgoals.com) but i've just checked it for you and it works fine for me.

Here is what I get when enabled: here

Offline Tiramisu

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 110
  • Gender: Female
    • Malaysians Abroad Community Forum
Re: [Theme] SMFone
« Reply #562 on: January 05, 2006, 10:31:01 AM »
Hi!

I really love this theme ... but one issue:

When topic is locked and sticky ... the icon doesnt appear ... just the box with red cross ... why? How can I rectify this?

You need to add a "y" to the end of the filename. It was missed off in the original download.

Go to the /Themes/smfone/images/topic/ and rename "my_normal_post_locked_stick.gif" to "my_normal_post_locked_sticky.gif"

THANKS ... IT DID IT!!! YAY!!!

Offline dustrho

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 132
  • Gender: Male
Re: [Theme] SMFone
« Reply #563 on: January 05, 2006, 08:00:05 PM »
I have the option disabled on my site (www.lfcgoals.com) but i've just checked it for you and it works fine for me.

Here is what I get when enabled: here

That's how attachments used to look before I upgraded to 1.1 RC2.  Ever since it doesn't matter if I have that box checked or not.  I still don't see ANY attachments except a link to the attachment.

Offline peterstannard

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 536
Re: [Theme] SMFone
« Reply #564 on: January 06, 2006, 05:34:50 AM »
I have the option disabled on my site (www.lfcgoals.com) but i've just checked it for you and it works fine for me.

Here is what I get when enabled: here

That's how attachments used to look before I upgraded to 1.1 RC2.  Ever since it doesn't matter if I have that box checked or not.  I still don't see ANY attachments except a link to the attachment.

Sorry I can't help further. I would post this problem in the General Support forum for a dev to look @.

Offline redone

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,939
  • Gender: Male
Re: [Theme] SMFone
« Reply #565 on: January 06, 2006, 05:43:52 AM »
Without looking at the theme I would suggest to you the theme is not fully compatible with 1.1rc2.

Forsakenlad's update took this theme to 1.1rc1 not rc2.


Offline !Hachi!

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,666
  • Gender: Male
    • pakurdu.net
Re: [Theme] SMFone
« Reply #566 on: January 06, 2006, 05:57:12 AM »
can we know NEW THEME FEATURES in rc2? i mean what is new in it?Will Ajax featuers comes automatically in all theme"1.0"?
           some hints will be great.
Happy Ramadan

Offline forsakenlad

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 7,134
  • Gender: Male
  • aka forsakenlad
    • erenyasarkurt on Facebook
    • erenyasarkurt on LinkedIn
    • @erenyasarkurt on Twitter
Re: [Theme] SMFone
« Reply #567 on: January 06, 2006, 07:10:03 AM »
Ajax features will come only if you don't have the Display.template.php. I will be releasing a new updater mod after I update my own themes ;)
Eren "forsakenlad" Yaşarkurt
SMF Friend & Former Team Member

Offline Zorac

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 42
Re: [Theme] SMFone
« Reply #568 on: January 17, 2006, 10:25:32 PM »
for those of you who are interested, here is SMFone_gray for coppermine 1.4.x

a variation of it can be found here (the header ie menu and ad banner have been added in seperately with the coppermine header option), the hover over colour is also different in the running site (to be consistant with the menu in the header), but is correct in the download to match the real SMFone_gray theme....

http://miniunit.com/cpg/index.php

and the download here

http://miniunit.com/media/uploads/smfone_gray_for_cpg.rar

« Last Edit: January 18, 2006, 11:02:53 PM by Zorac »

Offline Evansv

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: [Theme] SMFone
« Reply #569 on: January 17, 2006, 10:36:28 PM »
Will there be a install avaliable for 1.1Rc2?

Thanks I love the theme.


Offline fugiFox

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 342
Re: [Theme] SMFone-calendar tag dissapeared
« Reply #570 on: January 19, 2006, 06:01:36 PM »
The calendar tag has dissapeared without a reason!
See for ur self.

www.thmmy.gr

How can I bring it back? I've searched index.template but I didn't find anth matching a calendar tag

Offline carola0102

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 39
Re: [Theme] SMFone
« Reply #571 on: January 20, 2006, 10:12:54 AM »
Hi,

I love this theme.. I just installed it and my forum looks awesome!!  :)But one thing.. I was using a SMF Shop on my forum.. but now the button doesnt show up on the board index.. should I edit the display.template.php? And if so how and where?? Could anyone help me?? :(

Offline peterstannard

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 536
Re: [Theme] SMFone
« Reply #572 on: January 20, 2006, 03:30:28 PM »
Hi,

I love this theme.. I just installed it and my forum looks awesome!!  :)But one thing.. I was using a SMF Shop on my forum.. but now the button doesnt show up on the board index.. should I edit the display.template.php? And if so how and where?? Could anyone help me?? :(

Edit the index.template.php

Offline carola0102

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 39
Re: [Theme] SMFone
« Reply #573 on: January 21, 2006, 01:07:42 PM »
Hi,

I love this theme.. I just installed it and my forum looks awesome!!  :)But one thing.. I was using a SMF Shop on my forum.. but now the button doesnt show up on the board index.. should I edit the display.template.php? And if so how and where?? Could anyone help me?? :(

Edit the index.template.php

thanks  :)

Offline Tachu

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 21
Re: [Theme] SMFone
« Reply #574 on: January 22, 2006, 11:16:03 AM »
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=66941.0
will anyone be able to help me there? Thanks.

Offline dancecubed

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 31
Re: [Theme] SMFone
« Reply #575 on: January 28, 2006, 11:45:46 PM »
Is there any chance of a really Dark Gray (almost black) version of SMF One? Thanks!

Offline peterstannard

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 536
Re: [Theme] SMFone
« Reply #576 on: January 30, 2006, 07:00:21 AM »
Is there any chance of a really Dark Gray (almost black) version of SMF One? Thanks!

You could easily update the CSS to change the forum colours.

Offline zackweiler

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: [Theme] SMFone
« Reply #577 on: February 12, 2006, 06:08:56 PM »
My forum seems to work with IE, but when I use firefox it puts the banner beside the forum table on the left side. How can I fix this? Link: hxxp:www.cherrey.com [nonactive]
THis is what happens.
hxxp:img.photobucket.com/albums/v77/zackweiler/cherry.jpg [nonactive]
« Last Edit: February 12, 2006, 06:33:56 PM by zackweiler »

Offline HoTmetal

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,952
Re: [Theme] SMFone
« Reply #578 on: February 12, 2006, 07:32:25 PM »
My forum seems to work with IE, but when I use firefox it puts the banner beside the forum table on the left side. How can I fix this? Link: www.cherrey.com
THis is what happens.
http://img.photobucket.com/albums/v77/zackweiler/cherry.jpg

Look at the source code... it seems your logo is inside two div tags. One with no attributes, one with style="float: left;" try moving it.

Quote
<div id="headerarea" style="padding: 12px 15px 4px 15px;">
   <div>
       <div style="float: left;">
         <img src="http://cherreysexhaust.com/forum/Themes/chatb/images/cherreyautoforums.jpg" width="491" alt="" />
       </div>
    
   </div>

Offline zackweiler

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: [Theme] SMFone
« Reply #579 on: February 12, 2006, 08:10:55 PM »
Move it where? Like the second code box you pasted?