• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
December 04, 2021, 08:14:41 PM

News:

SMF 2.0.18 has been released! Please update. Read more.


[Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1.x.

Started by weber, April 28, 2005, 10:19:10 AM

Previous topic - Next topic

d3v

Can I hit you up for a "Donations" button in grey? :x

weber

Hi,

What is grey? Is the background color grey? Show the sample or the color code if it is the background color.


weber


d3v

Thank you once again. My forum will be unique in a way :x

Gary

Gary M. Gadsdon
Do NOT PM me unless I say so
War of the Simpsons
Bongo Comics Fan Forum
Youtube Let's Plays

^ YT is changing monetisation policy, help reach 1000 sub threshold.

weber

Hi::Ha was matched to 1.0.4. The user who updates it to 1.0.4 in the user who was using Hi::Ha by 1.0.3 before must overwrite the following file.
http://bdc.s15.xrea.com/files/Profile_template_104.zip

The file of a full set also has replaced "Profile.template.php".

Solid Snake
Thanks. :D

d3v

June 10, 2005, 11:35:31 PM #87 Last Edit: June 12, 2005, 07:34:16 AM by d3v
Well since I'm being greedy KONI, you think I can ask you for a "Download" button as well on the manner of the Donations.gif that you recently made in grey.

BTW you can see your buttons in action here: www.catchmydr1ft.com/smf :x

Thanks

EDIT: Yes I'm a very greedy bastard. I just discovered WAP/Imode capability for SMF. Would you happen to have a IMODE button laying around as well? I promise it's the last one.  ;D Just want to make my forum look professional. And yes wireless capability would actually be used on my forum  :P


d3v

niiiceee  :P

view the button in action at the same site: www.catchmydr1ft.com/smf

KONI, view your name in Credits on cmD Credits page

Hengis

Hi there,

1) How can I add a custom logo to the top of the forum - i.e: a banner like the one on my main site @ www.pchelpforum.com

2) How can I increase the length / height of the message posting/reply box in this theme

Thanks in advance...
Visit www.pchelpforum.com for all your PC support needs

d3v

"EDIT: Yes I'm a very greedy bastard. I just discovered WAP/Imode capability for SMF. Would you happen to have a IMODE button laying around as well? I promise it's the last one.   Just want to make my forum look professional. And yes wireless capability would actually be used on my forum"

KONI, would you mind posting the button layout and the font + color code # to the public. I will happily make this button myself and post it for the rest of the users to enjoy. Thank you.

weber

July 10, 2005, 08:34:17 PM #92 Last Edit: July 10, 2005, 09:06:22 PM by koni
@Hengis:

Quote from: Hengis on July 10, 2005, 09:56:29 AM
1) How can I add a custom logo to the top of the forum - i.e: a banner like the one on my main site @ www.pchelpforum.com

Replace it with the thing that you hope for "<!-- Burner or logo -->" of "index.template.php".

Quote2) How can I increase the length / height of the message posting/reply box in this theme

This doesn't relate to this theme. Change the value of "post_box_rows" of "Sources/Subs-Post.php" into your hope.

if (!isset($context['post_box_rows']))
$context['post_box_rows'] = 12;


@d3v:

Quote from: d3v on July 10, 2005, 05:49:57 PM
Would you happen to have a IMODE button laying around as well? I promise it's the last one.   Just want to make my forum look professional. And yes wireless capability would actually be used on my forum"

Wait a little.

QuoteKONI, would you mind posting the button layout and the font + color code # to the public. I will happily make this button myself and post it for the rest of the users to enjoy. Thank you.

Bold of Arial. Color #7A7777. I am not rasterising the font of PSD. If the file is opened, the font name and the color are understood.

mager

http://www.dnlforum.com  Dark and Light Unofficial Forum

Hengis

Visit www.pchelpforum.com for all your PC support needs

weber

d3v
Completion. :)
http://bdc.s15.xrea.com/files/imode.gif

mager
It will become after 1.1 is formally released.

Hengis
;)

d3v

July 13, 2005, 07:45:41 PM #96 Last Edit: July 15, 2005, 11:24:01 PM by d3v
koni:

http://www.catchmydr1ft.com/smf = imode button in action :x

Much appreciation once again

P.S. Would you mind posting the Layout/Font for the button anyways. I went through all the button sets on the forum and yours seem to be the most suitable for the kind of sites that I make. I will probably be using the set in the next few projects and would love to be able to customize my own buttons instead of asking you and taking your time every time...Thank you.

rotor

July 17, 2005, 12:18:30 AM #97 Last Edit: July 17, 2005, 12:30:40 AM by rotor
Hi koni,

I am using this in 1.1.public3 and there only appears to be one problem on the front end that I can see ... a couple in the backend but I can wait for a re-release for them

The month is not showing on any of the posts or in the indexe "Last Post" whereas on other themes it shows. Can't seem to find the problem when I compare the files from other themes. Do you know where the problem might lie so I can fix this ??



thanx

rotor


mmm just had a look at my other site and it appears that the month is working just fine in the forum over there.

The site the month works on is using OS: Linux c PHP: 4.3.11 and MySQL: 4.0.22-standard

The site the month doesnt work on is using OS: FreeBSD  PHP: 4.3.10 and MySQL: 4.0.16

would this make any dofference ??? i'm lost ....

rotor

July 18, 2005, 02:04:06 AM #98 Last Edit: July 18, 2005, 03:07:40 AM by rotor
Ok I'll try and explain what is happening,

I was using this theme on my site with 1.1.3 public until I noticed that the month is not showing in any of my forum. The other parts of the time & date are ok, just the month. All my other themes work ok, it's this theme and ig-ho that don't show the month. Both themes work properly on another site but not on my main site. I am using %B for the month on both sites

Any one got any ideas as to why the date will not show up on this and the ig-ho theme on one site and will on  the other ??

weber

There is no problem in 1.0 though I am confirming a phenomenon the same by 1.1.

My theme doesn't correspond to 1.1 though I wrote in the topic of Ig-oh. You should use other authors' themes, cannot wait for me to release the theme for 1.1. There are a lot of wonderful themes in SMF. ;)

I am a free amateur. And, I need a lot of time for making the theme.

Advertisement: