Advertisement:

Author Topic: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1.x.  (Read 586128 times)

Offline MicroTechXP

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 48
Re: My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #60 on: May 12, 2005, 08:25:46 PM »
Ok I got scared while doing it..... Is there an easyer way to add it?

weber

  • Guest
Re: My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #61 on: May 12, 2005, 09:27:14 PM »
Ravenous
Thank you your comment makes me pleased. :D

MicroTechXP
Sorry...As for the code that I had written, extra things were included a little.
However, it is not too difficult. It only has to return it based on it when the problem is brought up if it does after the backup is taken.

Because I am not installing these MOD, operation is not confirmed though the thing that I had changed was prepared this time.
http://bdc.s15.xrea.com/files/hiha_arcade_shop.zip
Do after taking the backup when using this.

Offline MicroTechXP

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 48
Re: My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #62 on: May 13, 2005, 08:12:25 PM »
Ok. I have just have one more question.... Can you take note of this for the next version?

weber

  • Guest
Re: My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #63 on: May 14, 2005, 03:53:20 AM »
There is no problem in the thing that I do it if someone hopes. However, there is no guarantee that I am alive until that time. :P Moreover, you might not need this theme at that time.

The location that the theme changes is being written in "*.xml" file of MOD. You only have to arrange it a little according to the theme for which you hope.

Offline Escobar

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 86
Profile box problems...username fit and karma hover
« Reply #64 on: May 19, 2005, 02:12:27 PM »
Hi, I have 2 problems in my profile box.
 
(When I say profile box, I mean the box beside a topic that has the username, karma, and other info)

1) I tested the username: 'naughtybynature'.

Problem: The profile box only shows: 'naughtybyna'.
               The username won't fit into the profile box.

2) When I put my mouse over karma or the username, it seems to shift to the right. I removed hover from CSS, so I'm not sure what's causing this.

Problem: How do I get rid of this weird shifting that's going on?

Notes:
I have mkportal installed. The theme I'm using is Hi::Ha.
Also, if you want a visual of what I'm talking about, let me know.
I'll make a guest account and let you feel around.
 
« Last Edit: May 19, 2005, 03:44:19 PM by ashoka1 »
I chose SMF because you get your questions answered.

Offline A.M.A

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,133
  • Gender: Male
  • ..
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #65 on: May 19, 2005, 04:56:00 PM »
topics merged.
Really sorry .. real life is demanding my full attention .. will be back soon hopefully :)

weber

  • Guest
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #66 on: May 19, 2005, 08:03:01 PM »
ashoka1
Does not the problem occur in the theme of default?

If, test after renaming "Profile.template.php" of Hi::Ha to "_Profile.template.php" when not happening by theme of default. In this case, "Profile.template.php" of default comes to be used.

Mr. A.M.A
Thanks. :)

Offline Escobar

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 86
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #67 on: May 19, 2005, 09:23:13 PM »
Yes, I have the same problems with the other themes as well.
I renamed '_profile.template.php' but it didn't change anything,

Is there any coding I can change to make the username fit?

Also, whenever my mouse hovers any of the links like Karma or a forum name, it expands...
I'd like no stretching of these features.

« Last Edit: May 19, 2005, 09:28:27 PM by ashoka1 »
I chose SMF because you get your questions answered.

weber

  • Guest
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #68 on: May 20, 2005, 02:57:27 AM »
Because PM had come to you, I confirmed your site. ;)

The forum on your site reads a browser two different CSS at the same time.

/mkportal/templates/actarus_linux/style.css
/smf/Themes/hiha/style.css

The display doesn't come for you to hope because there is an overlapping part in two kinds of CSS. You should match CSS of SMF to mkportal and correct it.

Perhaps, I think that there is a detailed explanation in the site of mkportal, though it doesn't know because I am not installing mkportal.

Offline Escobar

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 86
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #69 on: May 20, 2005, 12:38:50 PM »
THanks for your advice Koni. I'll try that.  :)
I chose SMF because you get your questions answered.

Offline Miraenda

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 598
  • Gender: Female
  • nihil sunt omnia
    • RatingBar.com - Real Reviews by Regular People
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #70 on: May 29, 2005, 08:38:25 PM »
Hi koni,

For some reason, I'm having difficulty determining how to get the background of the theme to be #f0f0f0 for gray to match a site I'm building. I'll be using your theme as the basis, then I will be pulling in elements of my mambo site to match them up more (with green and blues matching it).  The forum is at http://ratingbar.com/component/option,com_smf/Itemid,26/ with the main site http://ratingbar.com/

Thanks :)

weber

  • Guest
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #71 on: May 30, 2005, 08:23:12 AM »
Hi, :)

Replace "background-color: #FFFFFF;" or "background-color: white;" of #headerarea, #bodyarea, and #footerarea in style.css with "background-color: #F0F0F0;".

And, replace "background: #FFFFFF url(images/forum_name.gif) no-repeat;" of .toplogol with "background: #F0F0F0 url(images/forum_name.gif) no-repeat;".

And, Overwrite the following file to "/Themes/hiha/images"
http://bdc.s15.xrea.com/files/hiha_f0f0f0.zip
These images are put together on the color of "F0F0F0".

http://ratingbar.com/

Your site is very cool! 8)

Offline Miraenda

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 598
  • Gender: Female
  • nihil sunt omnia
    • RatingBar.com - Real Reviews by Regular People
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #72 on: May 30, 2005, 09:16:16 AM »
Thanks a lot koni for the help and the images :D

Also, thanks for the nice comments on the ratingbar.com part of it. :)

Offline d3v

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 209
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #73 on: May 30, 2005, 07:25:58 PM »
Is it possible to get those buttons with a white background? I plan to use to them on a white background SMF, yet some of them like "ADMIN" have some blue as part of the button. Thank you.

EDIT: SMFOne_Grey is where I plan to use them. I understand that they are under GPL, this shouldn't be a problem. I pm'ed you regarding this, since I have no idea if you still check this thread. Thanks.
« Last Edit: May 30, 2005, 11:49:15 PM by d3v »

Offline edi67

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,532
  • Gender: Male
  • Italian Supporter
    • CrazyZone
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #74 on: May 30, 2005, 07:37:44 PM »
your buttons in my forum are very nice thanx koni

http://www.forumzoneru.25.com1.ru/index.php
CrazyZone - My SMF Forum


From the difficult the hardening of the man you can see

Offline d3v

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 209
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #75 on: May 30, 2005, 07:58:18 PM »
edi67, where did you get the buttons without the blue in the back?
Or did you just edit that out yourself? Thank you

Offline Miraenda

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 598
  • Gender: Female
  • nihil sunt omnia
    • RatingBar.com - Real Reviews by Regular People
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #76 on: May 30, 2005, 09:41:50 PM »
your buttons in my forum are very nice thanx koni

http://www.forumzoneru.25.com1.ru/index.php

edi67, you may want to upgrade the forum at some point as you are still running 1.0.1 - Forumzone | Powered by SMF 1.0.1.

Offline edi67

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,532
  • Gender: Male
  • Italian Supporter
    • CrazyZone
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #77 on: May 31, 2005, 02:22:25 AM »
your buttons in my forum are very nice thanx koni

http://www.forumzoneru.25.com1.ru/index.php

edi67, you may want to upgrade the forum at some point as you are still running 1.0.1 - Forumzone | Powered by SMF 1.0.1.

i know about miraenda but i have so many mods and little modifications that if i upgrade i will have a lot of problems ti solve again so i will wait again

x d3v without blu background i made by my self
CrazyZone - My SMF Forum


From the difficult the hardening of the man you can see

weber

  • Guest
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #78 on: May 31, 2005, 05:05:48 AM »
d3v
The button images of the PDS format of first post doesn't unite the background image with the layer of the button image that becomes basic. Therefore, when you can edit PDS, it is deleted or can be changed.

Or, use the following images. ;)
http://bdc.s15.xrea.com/files/hiha_menu_bg0.zip

edi67
your buttons in my forum are very nice thanx koni

http://www.forumzoneru.25.com1.ru/index.php
It's nice. :)
« Last Edit: May 31, 2005, 05:07:28 AM by koni »

Offline d3v

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 209
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.0.3.
« Reply #79 on: May 31, 2005, 06:06:26 AM »
I LOVE YOU  :D

disregard my pm koni