Advertisement:

Author Topic: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1.x.  (Read 585477 times)

weber

  • Guest
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #160 on: January 22, 2006, 02:21:21 AM »
I ended the distribution for 1.0 & 1.1 RC1.  When it is applied to all versions, a lot of time is necessary because a lot of corrections were added.

This theme is a thing to need the most a lot of changes in all themes that I made.

Offline SAS75

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 65
  • Gender: Male
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #161 on: January 30, 2006, 04:01:52 AM »
Why styles in Mozilla Firefox 1.5 do not work for me?


« Last Edit: January 30, 2006, 04:47:34 AM by SAS75 »

Offline charlottezweb

  • Charter Member
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,507
  • Gender: Male
    • Charlottezweb.com
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #162 on: February 03, 2006, 09:48:56 PM »
Fantastic theme!

I played with it a bit tonight:

http://www.charlottezweb.com/forums

Hope you don't mind!

Cheers,
Jason

weber

  • Guest
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #163 on: February 06, 2006, 07:41:18 PM »
@SAS75:
I do not understand the cause. There is no problem in the forum that I test. You seem to be customizing the theme. Does the same phenomenon happen in the state of the default of Hi::Ha?

@charlottezweb:
It is very cool!! 8) Your sense is awesome!  :D

Offline charlottezweb

  • Charter Member
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,507
  • Gender: Male
    • Charlottezweb.com
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #164 on: February 06, 2006, 07:47:10 PM »
@charlottezweb:
It is very cool!! 8) Your sense is awesome!  :D

You did the hard part :)

Thanks!
-Jason

Offline kadhumia_flo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 433
  • Bug Finder/Help Wanter
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #165 on: February 07, 2006, 02:11:17 PM »
Fantastic theme!

I played with it a bit tonight:

http://www.charlottezweb.com/forums

Hope you don't mind!

Cheers,
Jason

Love it

Offline charlottezweb

  • Charter Member
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 2,507
  • Gender: Male
    • Charlottezweb.com
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #166 on: February 07, 2006, 02:49:34 PM »
Thanks! 

As I said, Koni deserves the credit for the coding.  I just altered some of the graphics & colors.  :)


Offline kadhumia_flo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 433
  • Bug Finder/Help Wanter
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #167 on: February 08, 2006, 12:28:15 PM »
Yeah, great theme Koni

weber

  • Guest
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #168 on: February 09, 2006, 09:11:40 AM »
Thanks. ;D

LaBamba

  • Guest
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #169 on: February 15, 2006, 06:04:06 PM »
Great theme, i fall in love with this theme. Is it possible to get finnish buttons for it?

Offline eriktm

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 727
  • Gender: Male
  • The world as you know it, will soon be changed...
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #170 on: February 16, 2006, 12:03:35 PM »
I`ve found some missing pics:
french: messages.gif
spanish: messages.gif
spanish: admin.gif
« Last Edit: February 16, 2006, 12:07:30 PM by Erik™ »

weber

  • Guest
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #171 on: February 17, 2006, 02:46:38 AM »
LaBamba
Wait a little. I am busy with other things now. ;)

Erik™
Probably, it may be insufficient since most translated buttons of this theme are made for SMF 1.0.x.

Offline sunseeker

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 63
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #172 on: March 07, 2006, 01:57:17 PM »
koni,

this theme is really great! funny how your first theme is such a huge hit. its one of my favorites. i love bloc's amber theme as well too. you guys are the greatest!

i wanted to change the dark bluish color on the theme to make it yellow, or green, or pink, etc.

how would i do that?

do you have the .psd files that i would need to do that? or is it easier then that? i was trying to follow what you were saying on page 5 of this forum about changing the colors and F0F0F0, etc but didnt see a change when i did it. sorry, im new to this.

thanks for any help!

weber

  • Guest
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #173 on: March 07, 2006, 06:45:17 PM »
Because I had made this theme first, it was not considered at all to change the color. Therefore, my PSD is the same as one image. And, it is missing though I looked for it. :-[

Offline sunseeker

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 63
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #174 on: March 08, 2006, 12:46:48 AM »
hi koni! thanks for the reply!

oh no! missing?! thats terrible. i hope you can end up finding it.

i was wondering what you were trying to do in the page 5 thread where you talked about the #F0F0F0 stuff. i didnt understand what that would do when it was all done. can you explain it to me?

thanks!

Offline nasihat

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 92
    • Erdal Beşikçioğlu
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #175 on: April 01, 2006, 07:11:18 AM »
i changed the theme so that it is fitting with the home page :D



Demo link : www.egitbiray.com/forum

Thank you Koni :)

Offline Cool21

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #176 on: April 14, 2006, 08:00:18 PM »
First I would like to say "OUTSTANDING JOB ON THE THEME KONI!!!".  It is probably one of the best I have seen, even though all of them are outstanding.  The only question I have is when you try to view Member's List, I get this:


An Error Has Occurred!
2: Invalid argument supplied for foreach()
File: /home/content/k/e/l/kelliehome/html/forums/Themes/blue/Memberlist.template.php (eval?)
Line: 63 


Thanks!!!


Brian

Offline kadhumia_flo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 433
  • Bug Finder/Help Wanter
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #177 on: April 15, 2006, 07:24:47 AM »
Give us the lines please

weber

  • Guest
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #178 on: April 16, 2006, 07:36:41 AM »
@nasihat:
Your forum is very cool!! 8) though my reply became slow. :-[

@Cool21:
What is the version of SMF that you are using? And, what is installed MOD?

@kadhumia_flo:
Perhaps, I expect that this problem occurs because the version of SMF is different or it installs some MOD. In both cases, my theme is not a cause.

Offline jasidog

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 118
  • Gender: Male
    • Jasidog.com
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC2.
« Reply #179 on: April 16, 2006, 10:47:23 AM »
Hard to believe it's your first theme Koni. It's very, very good. Love it. :)