Advertisement:

Author Topic: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1.x.  (Read 585461 times)

Offline dvd-man

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 107
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC3.
« Reply #200 on: November 01, 2006, 05:40:45 PM »
Hi Koni...... yep, I already deleted that file as per your instructions in thsi thread, but the problem didn't go away. :(

The only file I have left in that dir even remotely close to that name is "index.english.mar.php".

Offline dvd-man

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 107
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC3.
« Reply #201 on: November 05, 2006, 12:22:06 PM »
Any ideas Koni?

weber

  • Guest
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC3.
« Reply #202 on: November 06, 2006, 04:07:59 PM »
The error that you showed is not a problem of the theme.

Code: [Select]
8: Undefined index: modify_cancel
File: /usr/www/******/www.videocardforum.com/Themes/hiha11rc1/Display.template.php (eval?)
Line: 603

It is a problem of the language file. It means the thing that the line of "$txt['modify_cancel'] = 'Cancel';" doesn't exist in "index.english.php" or "index.english.mar.php".

Therefore, I directed you to delete "index.english.php" in Hi::Ha. As for it, "index.english.php" of the theme of default is used if there is no "index.english.php" in Hi::Ha.

In this case, there will be a problem in "index.english.php" ("index.english.mar.php")  of the theme of default. However, you say that there is no problem in other themes.

It is a phenomenon that I do not understand. Therefore, there is not an idea either. :-\

Offline dvd-man

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 107
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC3.
« Reply #203 on: November 06, 2006, 04:18:15 PM »
Hi Koni...

I am not experiencing those error messages any more in my error log; but the problem of IE stalling for 13-14 seconds before showing the page (when being redirected back to the topic) still exists.

Thanks for the response. :)

weber

  • Guest
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC3.
« Reply #204 on: November 06, 2006, 06:08:36 PM »
There is no problem at all though I tested it by using IE6 in the test environment of my local now. A post is completed at about almost one second. And quick replay is included in it.

Of course, there might not be difference even if it is compared with Firefox though time will hang further on an actual server. In a word, I cannot do the correction matched to your environment.

Therefore, the idea that I can show you is two of the following.

  • Delete "Display.template.php" and "Post.template.php" of Hi::Ha. In that case, "Display.template.php" and "Post.template.php" of default are used.
  • Stop the use of this theme.

Sorry that it is not possible to help. :-[


Offline dvd-man

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 107
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC3.
« Reply #205 on: November 07, 2006, 04:59:20 AM »
Quote
There is no problem at all though I tested it by using IE6 in the test environment of my local now. A post is completed at about almost one second. And quick replay is included in it.

Did you make sure to have it redirect you back to the topic thread after posting? That is a very important step......

Offline haurei

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC3.
« Reply #206 on: December 04, 2006, 05:47:50 PM »
Hi Koni

First of all thanks for a great theme!

Noticed that you've updated your other themes in the download section to 1.1 final. Just wondering if you will update this one too?

weber

  • Guest
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 RC3.
« Reply #207 on: December 04, 2006, 05:58:57 PM »
Hi,

Noticed that you've updated your other themes in the download section to 1.1 final. Just wondering if you will update this one too?

I updated it now. I will be able to download it from the first post. ;)

Offline haurei

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 Final.
« Reply #208 on: December 04, 2006, 06:27:47 PM »
Thank you very much (man that was fast) :)

Keep up the good work!

Offline NeFReT

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 266
  • Gender: Male
  • Smf Hastası
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 Final.
« Reply #209 on: December 04, 2006, 06:29:09 PM »
thank youu

Offline SynchroN

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 209
  • Gender: Male
  • RMaster
    • www.rapmerkezi.org
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1 Final.
« Reply #210 on: December 21, 2006, 04:29:54 PM »
Please use universal languages to universal board...
Lütfen ortak kullanılan bir forumda ortak lisanı kullanınız...

-Arbalot is Here

O zaman ortak lisan türkce olsun nıye onların dılı ortak dıl :D

Offline Sheer Progress

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 28
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1.2.
« Reply #211 on: March 14, 2007, 07:38:11 PM »
Koni - you added the ability to create a home button that takes you back to your website index page on the fq:.:zm template.  Can you tell us the exact piece of code that we can add to other templates so that they will have that button, too?  Thank you.  I love this theme - it's great!

Offline Confusimo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 311
    • Teenlounge
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1.2.
« Reply #212 on: June 06, 2007, 04:39:53 PM »
Cool theme.  I'm still stuck on 1.0.5.  So I just made a separate install of 1.1.2 to try it out.  There was too much blue so I replaced it with grey.  Made it all grey.  At least it looked grey on my old laptop.  My new computer is purple however.  My laptop is too old I guess.  Colors aren't bright enough.  So I made a purple version by accident.

So here is my address.

http://www.teenlounge.org/smf112/index.php

http://www.teenlounge.org/exes/hiha112purple.zip

Thanks,
Confusimo


Offline SAS75

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 65
  • Gender: Male
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1.4.
« Reply #213 on: September 27, 2007, 01:17:17 AM »
upgrade to 1.1.4 and view message

Quote
Attention of Hi::Ha theme:
This theme doesn't correspond to the version of SMF that you are using. This theme is made for SMF 1.1.2 & SMF 1.1.3.

Offline jacintojvc

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 122
  • Gender: Male
    • UniversoDD
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1.4.
« Reply #214 on: October 20, 2007, 11:20:09 AM »
A ver si puedo descargarmelo.

Saludos.

Offline misterio619

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1.4.
« Reply #215 on: October 21, 2007, 05:19:25 AM »
jacinto toi no podemos descargar los botones y silvio de momento no esta en el msn

por cierto jacinto soy raf pero mi nick ya estaba pillado  :)

saludos.

Thanks Koni.

Offline GravuTrad

  • Senior Translator
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,709
  • Gender: Male
  • One of the french SMF translators
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1.4.
« Reply #216 on: October 21, 2007, 06:32:31 AM »
hable inglés aquí por favor
On a toujours besoin d'un plus petit que soi! (Petit!Petit!)


Think about Search function before posting.
Pensez à la fonction Recherche avant de poster.

Offline misterio619

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1.4.
« Reply #217 on: October 21, 2007, 08:11:18 AM »
    
Hello sorry my friend English is not very good

but I have an irritating problem is not how to put the inconos I could help

Offline Juan Carlos

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 244
  • Gender: Male
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1.4.
« Reply #218 on: November 26, 2007, 05:27:00 PM »
Someone have this theme with ad mamnagement mod.
I am triying but I cant
Juan Carlos

Offline mikedown

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 70
Re: [Theme] My first theme - Hi::Ha for 1.1.4.
« Reply #219 on: January 01, 2008, 04:19:13 AM »
any new updates on this theme that works with the current smf version? i would love to use this one