Advertisement:

Author Topic: Pershendetje me duhet ndihme per smf forum  (Read 10263 times)

Offline kosova

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Pershendetje me duhet ndihme per smf forum
« on: November 18, 2009, 11:42:14 AM »
Pershendetje kam nje forum ne SMF 2.0 RC1.2 dhe tani kam problem me forum smud te fshij asnje teme ne forum si ta fshij nje teme me vjen ky eror

Board structure corrupt: unable to find parent board


Me duhet urgjent ndihma juaj se nuk po e di se a eshte skripti i prishur a mund te vazhdoj ta regulloj kete problem apo me duhet ta deinstaloj kete smf dhe ta instaloj te ri...

Ju pershendes