News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.

Main Menu

Problema cu 'REPLY'

Started by biggynr3, December 03, 2009, 12:57:47 PM

Previous topic - Next topic

biggynr3

Oricine incearca sa posteze intampina o problema. Dupa ce apasa butonul Post , ii apare waiting for www... si asteapta asa si o zi. Daca da click pe Forum , si intra in topicul unde vroia sa posteze , afla cu stupoare ca mesajul sau a fost postat. Alta problema ar fi ca nu contorizeaza acel mesaj , si nici nu apare pe prima pagina ca fiind ultimul mesaj din acel Board.

Asta se intampla decand am schimbat hostul pe localhost, adk acasa pe un server ce ruleaza pe win32 si are instalat xampp. Asta este singura chestie care nu stiu ce are si nu reusesc sa i dau de cap, in rest totul este accesibil si perfect utilizabil.

http://biggy.no-ip.biz

Aceasta este adresa(este una povizorie deoarece domeniul inca nu a fost actualizat , mai dureaza max o zi pana se schimba si NS ) .


LE: nimic in loguri , absolut totul curat.

LLE: un user:"am vazut ca ca e ceva neregula spre exemplu chia daca citesc anumite posturi tot new mi le arata".

-=[Vyorel]=-

Nu sunt sigur dar e posibil ca fisierul Post.php din folderul Sources sa fie gresit/stricat.

Fa-ti un Backup la Baza de Date mai intai, si apoi reuploadeaza fisierul Post.php pe server.

Daca nici asa nu merge, da-i un Reply aici si asteapta sa-ti raspunda Relyana sau altcineva.
My mods for SMF - [6].

biggynr3

Am incercat si nimic. In schimb am observat ca daca dau rr la XAMPP (apache si mysql ) merge sa postez odata, totul merge mai mult decat perfect, iar dupa imd pica si iar reapare problema.

Astept urgent un raspuns.

Relyana

Am rugamintea sa urmezi sugestiile din Ajutaţi-ne să vă ajutăm si sa ne oferi detalii privind versiunea de smf  pe care ruleaza forumul tau (chiar daca ai mai facut mentiunea asta in alte subiecte de discutie), pachetele de modificari instalate si in ce anume au constat verificarile pe care le-ai facut pana acum pentru a identifica /remedia problema semnalata.  :)

QuoteAsta se intampla decand am schimbat hostul pe localhost, adk acasa pe un server ce ruleaza pe win32 si are instalat xampp. Asta este singura chestie care nu stiu ce are si nu reusesc sa i dau de cap, in rest totul este accesibil si perfect utilizabil.

Probabil problema are legatura cu  modul in care ai setat gazduirea web pe local, mai ales avand in vedere ca nu ai avut astfel de probleme inaintea "mutarii".

Ai citit Client and Server Requirements si README: Requesting help with server configuration. (din sectiunea Server Performance and Configuration ) ?biggynr3

#4
Da am citit si indeplinesc toate conditiile. Problema se este din ce am obs eu generala, daca postez un mesaj imd dupa ce am resetat serverul apache merge perfect. Daca mai fac o postare imd dupa laf, merge. Dar daca incerc acest lucru peste 1 min (sau ceva timp dupa) mi se blocheaza , mai exact apare in browser waiting for www... , dar defapt a postat mesajul . Stiu asta pt ca am dat click pe forum si am renitrat in topicul respectiv si am vaz ca mi-a postat ceea ce doream.

Sincer cred ca nu inregistreaza postul in mod corespunzator, deoarece nu apare pe pagina Forum cum ca ar fi ultiumul post din board ul respectiv, si din ce am obs eu nu dispare nici tagul "NEW" de la un topic daca intru in el si revin ceva mai tarz. ( daca intri intr un topic cu noutati stiu ca dispare acel "NEW" ). Asta repet, se intamlpa doar daca postez un mesaj dupa ce am deschis  forumul (mai exact serverul apache) . Daca nu scriu nici un mesaj faza cu "NEW" functioneaza normal (pana posteaza cineva ceva) .

Forumul meu este smf 2.0 rc2


LE: http://biggy.no-ip.biz/index.php/topic,616.msg90936.html#msg90936 dupa cum se vede si in acest mesaj , persoana respectiva a postat' dar nu i-a mers conturul la mesaje postat(asta pt ca ramane mereu  chestia cu waiting for www....) lafel cum nu va disparea nicodata tagul NEW de la acel topic .

-=[Vyorel]=-

biggynr3, mai ai nevoie de ajutor la aceasta problema?
My mods for SMF - [6].

biggynr3

Nu  . Rezolvarea a fost in "Web Host" pana la urma.. asadar era de pa serverul apache.

Multumesc pt ajutor.

Advertisement: