News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

Possible detail check bug

Started by ɔɔɔɔɔɔuɥoɾ, June 02, 2011, 09:10:43 PM

Previous topic - Next topic

ɔɔɔɔɔɔuɥoɾ

My version - Current Version
SMF Package SMF 2.0 RC5 SMF 1.1.13
Sources 2.0 RC5 1.1.13
Default Templates 2.0 RC5 1.1.12
Language Files 2.0 RC5 1.1.13

domain.com/index.php?action=admin;area=maintain;sa=routine;activity=version


SMF 2.0 RC5

   
Webhost to New Webhost file transfer service, PM me - Fast transfers

mashby

Interesting. When I put that "index.php?action=admin;area=maintain;sa=routine;activity=version" into a mostly vanilla fresh install, I get all RC5s. Was the site you are on now previously 1.1.x?
Always be a little kinder than necessary.
- James M. Barrie

ɔɔɔɔɔɔuɥoɾ

Never used smf 1.x, sorry since smf 2 has been around, always avoided smf 1 lol.

I recently upgraded from SMF RC3, but I didn't so it the usual way.

I upgraded the database, then used a fresh installation, the directed it to use the just upgraded database.

Only got one mod too, hide tag special, which I will uninstall now for testing.


SMF 2.0 RC5

   
Webhost to New Webhost file transfer service, PM me - Fast transfers

ɔɔɔɔɔɔuɥoɾ

 :o
Plain Weird..

I uninstalled hide tag, it went normal, I installed it again, its still normal, something caused that and I don't know what it was, but its working now...


SMF 2.0 RC5

   
Webhost to New Webhost file transfer service, PM me - Fast transfers

Advertisement: