Advertisement:

Author Topic: [Mod per Smf] Mesazh per visitoret e forumit tuaj  (Read 13641 times)

babjusi

 • Guest
[Mod per Smf] Mesazh per visitoret e forumit tuaj
« on: September 30, 2008, 07:36:58 AM »
Link to Mod

Ky modifikim do te bej te mundur qe te shfaqni nje mesazh per vizitoret tuaj i cili do te shfaqet ne krye te forumit. Idea eshte qe ti inkurajoj vizitoret te regjistrohen.

Modifikimin muna ta konfiguroni te paneli i adminit-Features and Options-Basic Features ku jane shtuar 2 opsione te reja. Njeri eshte per ta aktivizuar apo deaktivizuar modifikimin dhe opsioni tjeter eshte ku mund te shkruani mesazhin edhe ne gjuhen shqipe qe do te deshironit te shfaqej per vizitoret.

Per te patur nje ide me te qarte per mofifikimin, jeni te lutur te shikoni imazhet qe jane bashkangjitur me poshte :)


Offline TazZ

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 20
 • Gender: Male
  • Diskutoni
Re: [Mod per Smf] Mesazh per visitoret e forumit tuaj
« Reply #1 on: September 15, 2009, 11:11:35 AM »
Po shof qe punon me     1.1.6, 2.0 Beta 4 ...
Po me 2.0 RC1.2 punon mire?

Offline TazZ

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 20
 • Gender: Male
  • Diskutoni
Re: [Mod per Smf] Mesazh per visitoret e forumit tuaj
« Reply #2 on: September 15, 2009, 11:39:44 AM »
Spo me punon me versionin 2.0 RC 1.2  :'(

Offline PIONERI

 • Newbie
 • *
 • Posts: 4
Re: [Mod per Smf] Mesazh per visitoret e forumit tuaj
« Reply #3 on: November 28, 2009, 08:29:13 AM »
goo joob babjusi

super koka ky sennn