Advertisement:

Author Topic: Tidy Child Boards  (Read 137907 times)

Offline Robbo_

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 501
  • Gender: Male
  • Simple Portal Customizer
    • ClanSpace
Re: Tidy Child Boards
« Reply #220 on: September 15, 2010, 02:29:06 AM »
I don't give support via PM. Either post your problem here or PM someone else.
Aus-Newerth

Quote from: IRC
Roph> I just finished a double 1/2lb cheese, bacon & salad beef burger
Roph> no woman on earth could satisfy me as much as I am satisfied right now by this burger
... later on ...
Roph> how could ensie go about satisfying me =o
<Ensiferous> Roph: Merely looking at me would yield far more pleasure than a burger can provide.

Offline Kat9119

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 482
Re: Tidy Child Boards
« Reply #221 on: September 30, 2010, 05:36:35 PM »
I'm curious if anyone knows how to get something like this to work for the child boards INSIDE the parent forum?

Oya

  • Guest
Re: Tidy Child Boards
« Reply #222 on: September 30, 2010, 05:39:01 PM »
it does

only it only shows them if the child boards have children boards.

so if you have parent > child > child 2, when inside parent, child is shown normally with child 2 tidied udner it

Offline Kat9119

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 482
Re: Tidy Child Boards
« Reply #223 on: September 30, 2010, 06:00:16 PM »
Well, I'm just going to have a Parent, with 12 child's inside it. I want the main index to look how the Tidy fixes it up. The child boards will not have more child boards. So, will it look nice and tidy too in the parent without the child forums having child forums? Haha thats confusing! :)

Oya

  • Guest
Re: Tidy Child Boards
« Reply #224 on: September 30, 2010, 06:26:33 PM »
it must have made sense to the author as thats exactly how he wrote it to work

Offline jjzx2sr

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 62
  • Gender: Male
    • Ford Power & Motorsports
Re: Tidy Child Boards
« Reply #225 on: October 03, 2010, 12:57:08 AM »
This is a great mod works well on my default curve theme. But it wont work on my custom curve theme using Anecdota, by Crip.

So before some one asks
Using

SMF 2.0 RC3

Theme


Anecdota, by Crip.

Mods


1.     SMF Bay PRO      1.0.6.1      
2.    AjaxChat Integration    3.2.1 (modified for SMF 2 RC3)    
3.    Aeva ~ Auto-Embed Video & Audio    7.1    
4.    SMF Links    2.3    
5.    Tidy Child Boards    1.3    
6.    Ultimate Profile    0.9.1

Yes i went in to the admin panel and enabled it, like i said works well on curve but not on my custom curve based theme.

Oh yeah i selected apply to all themes when i installed it.

What else do yah need to know?
If it doesn't fit get a bigger hammer.

Offline Iviiik

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 117
  • Gender: Female
  • SMF 2.0.11 :)
    • GoPro Travel
Re: Tidy Child Boards
« Reply #226 on: October 06, 2010, 08:43:41 AM »
If I have Images on board and tidy child boards mod, I have little problem :( in screen ...

How fix it :( ?

Oya

  • Guest
Re: Tidy Child Boards
« Reply #227 on: October 06, 2010, 09:45:02 AM »
what browser?

Offline Iviiik

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 117
  • Gender: Female
  • SMF 2.0.11 :)
    • GoPro Travel
Re: Tidy Child Boards
« Reply #228 on: October 06, 2010, 01:35:22 PM »
Firefox :)

Offline Sabre™

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,527
  • Gender: Male
  • IF IT AINT BROKE, I CAN FIX IT TILL IT IS!!
Re: Tidy Child Boards
« Reply #229 on: October 06, 2010, 02:50:14 PM »
The browser would have nothing to do with it.
This fix comes courtesy of the infamous Arantor

You should be able to fix it by adding the following to Themes/default/tidyboards.css and refreshing the page:

Code: [Select]
.board_children { clear:left; }
Do NOT give admin and/or ftp details to just anybody, see if they are trust worthy first!!  Do your homework ;)


Offline Iviiik

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 117
  • Gender: Female
  • SMF 2.0.11 :)
    • GoPro Travel
Re: Tidy Child Boards
« Reply #230 on: October 06, 2010, 03:38:15 PM »
Sabre : thanks  ;) it´s working

Offline Sabre™

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,527
  • Gender: Male
  • IF IT AINT BROKE, I CAN FIX IT TILL IT IS!!
Re: Tidy Child Boards
« Reply #231 on: October 06, 2010, 03:40:54 PM »
My pleasure, and Arantors Im sure.
Enjoy :)
Do NOT give admin and/or ftp details to just anybody, see if they are trust worthy first!!  Do your homework ;)


Offline Kat9119

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 482
Re: Tidy Child Boards
« Reply #232 on: October 10, 2010, 09:16:54 PM »
Ok, so I really want to use this. I have a two column layout on my test forum and it looks great. Except for one thing. . .

All the other child boards in other areas look silly. Why? Because there are only 1 or 2 of them. I see that Robo stated he wanted to make it per board but doesn't have the time to support it anymore.

Anyhow, my question is this. Is there some way to make this mod work only on ONE parent forum (or one category) and have all other parent/categories show the child forums the same old way they used to before installing? And if so, can someone please tell me how to do it.

Basically I only need this for one area that has 12 child boards.

Thank you!

Oya

  • Guest
Re: Tidy Child Boards
« Reply #233 on: October 10, 2010, 09:23:04 PM »
what board number?

you can do it by changing subs-boardindex.php like so

Code: [Select]
//For tidying boards; examine the children and realign into groups for tidying
function tidyBoards(&$board) {
global $modSettings, $context, $settings;

$limit = ceil(count($board['children']) / $modSettings['tidy_child_boards']);

Code: [Select]
//For tidying boards; examine the children and realign into groups for tidying
function tidyBoards(&$board) {
global $modSettings, $context, $settings;

if ($board['id'] != #BOARD HERE#)
return;

$limit = ceil(count($board['children']) / $modSettings['tidy_child_boards']);

where i put #BOARD HERE# that's where you put the board number if it's board 1.0 just put in 1 for example

Offline Kat9119

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 482
Re: Tidy Child Boards
« Reply #234 on: October 11, 2010, 12:59:37 AM »
Thanks! I'll give it
what board number?

you can do it by changing subs-boardindex.php like so

Code: [Select]
//For tidying boards; examine the children and realign into groups for tidying
function tidyBoards(&$board) {
global $modSettings, $context, $settings;

$limit = ceil(count($board['children']) / $modSettings['tidy_child_boards']);

Code: [Select]
//For tidying boards; examine the children and realign into groups for tidying
function tidyBoards(&$board) {
global $modSettings, $context, $settings;

if ($board['id'] != #BOARD HERE#)
return;

$limit = ceil(count($board['children']) / $modSettings['tidy_child_boards']);

where i put #BOARD HERE# that's where you put the board number if it's board 1.0 just put in 1 for example

That is awesome! Thank you so much! One other question, because I'm using this, the forum icon beside the title, is pushed way at the top. How do I center it ?

Now I just need to figure out how to hide extra boards inside the parent forum on a selected forum only. And I'm all set! Someone had given me code in another topic, but it didn't appear to work because of installing Tidy Child Boards. Haven't gotten a response yet though...

If anyone here knows that would be great
« Last Edit: October 11, 2010, 05:17:16 PM by Kat9119 »

Offline MF Tlaxcala

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 90
  • Gender: Male
  • SMF Support Member
    • InterNet Paradise Community Forums
Re: Tidy Child Boards
« Reply #235 on: October 11, 2010, 06:52:37 AM »
This is an impressive and handy mod. Thank you. :)

Offline Kat9119

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 482
Re: Tidy Child Boards
« Reply #236 on: October 12, 2010, 11:50:50 AM »
I need to hide the 1st child boards inside the first parent forum on one board. Can you tell me how to do this?

Offline anidea

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 267
Re: Tidy Child Boards
« Reply #237 on: October 16, 2010, 06:56:53 PM »
Hi all,

I know I read this somewhere, but can anyone confirm that this works with RC3?  I know I'll have to do a manual install, which is fine, I just want to make sure it works before I do it.

Thanks!

Offline MF Tlaxcala

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 90
  • Gender: Male
  • SMF Support Member
    • InterNet Paradise Community Forums
Re: Tidy Child Boards
« Reply #238 on: October 16, 2010, 07:11:11 PM »
Hi all,

I know I read this somewhere, but can anyone confirm that this works with RC3?  I know I'll have to do a manual install, which is fine, I just want to make sure it works before I do it.

Thanks!
It works perfectly on RC3. See my forum to look at it: www.ccmasters.x10.mx
« Last Edit: November 06, 2010, 08:58:45 AM by MF Tlaxcala »

Offline anidea

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 267
Re: Tidy Child Boards
« Reply #239 on: October 16, 2010, 08:15:15 PM »
Hi all,

I know I read this somewhere, but can anyone confirm that this works with RC3?  I know I'll have to do a manual install, which is fine, I just want to make sure it works before I do it.

Thanks!
It works perfectly on RC3. See my forum to look at it: www.ccmasters.x10.mx

Beautiful!  Thanks :)