Advertisement:

Author Topic: smf.search.php mysql error  (Read 9868 times)

Offline German_AC

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 110
  • Gender: Male
  • SMF Spanish Translator
    • ChevyNet.com.ar
smf.search.php mysql error
« on: February 02, 2010, 09:59:29 AM »
Hi guys! I have installed the smf search bot, to include results finded on the smf forum when users use the mambo search module. The problem is, it only show results from mambo contents and for the smf search it only displays this error message:

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/chevynet/public_html/mambots/search/smf.search.php on line 187

Line 187 is this one:

mysql_select_db($db_name, $db_connection);


Any ideas of what's going on?

Thanks!


Artificial intelligence is not a rival for natural stupidity.

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 58,500
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: smf.search.php mysql error
« Reply #1 on: February 05, 2010, 08:47:20 AM »
smf version? Bridge version? mambo version?
I don't know that the searchbot was ever actually updated to work with the new bridge or the new mambo. I know if was never updated to work with smf 2.0.
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline German_AC

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 110
  • Gender: Male
  • SMF Spanish Translator
    • ChevyNet.com.ar
Re: smf.search.php mysql error
« Reply #2 on: February 05, 2010, 06:28:55 PM »
I'm using:
SMF: 1.1.11
MAMBO: 4.6.5
BRIDGE: 1.1.2


Artificial intelligence is not a rival for natural stupidity.