Advertisement:

Author Topic: Ndihm !  (Read 16604 times)

Offline ATo.m|x

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Ndihm !
« on: March 29, 2010, 07:08:16 PM »
A mund dikush te me tregoi se si ta modifikoj at tekstin ne fund qe esht Thems By "AUTORI"

Offline miri13

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 27
  • Gender: Male
  • My family
    • Devolli.net
Re: Ndihm !
« Reply #1 on: April 02, 2010, 04:48:57 PM »
Po në ftp shko  në themen që ti përdor dhe ne file ( index.template.php) dhe bej nje kerkim per
Code: [Select]
// Show the "Powered by" and "Valid" logos, as well as the copyright. Remember, the copyright must be somewhere!
dhe më poshtë do shikosh atë që ti kërkon dhe ndryshoje Mos   harroni, të drejtën e autorit duhet të jetë diku