News:

SMF 2.0.19 has been released! Please update. Read more.

Main Menu

Simple ImageShack (latest release: v3.1.3)

Started by Rik©, June 03, 2005, 02:50:34 PM

Previous topic - Next topic

Rain Forest

No changes... my forum is: http://solar-xl.nl

For now, I've disabled it because it's not working.. hopefully it will work asap :)

Rik©

Quote from: giovannie_1 on July 21, 2010, 07:26:42 AM
No changes... my forum is: http://solar-xl.nl

For now, I've disabled it because it's not working.. hopefully it will work asap :)
It's a php notice (not an error), it can't find the ADK $txt which is not required for SIS, so everything should work (except for the ugly notice ofcourse  ;) )
You could edit your php.ini to surpress notices, but this doesn't really fix it.

Here's another solution...
in ./sis/SISiframe.php
Find (at the top of the file):
<?php
Add After
if (!isset($txt['foro']))
{
$txt['foro'] = "Forum";
}


-Rik©

Rain Forest

Hmm now i'm getting this prob:

Notice: Undefined index: lang_character_set in /var/www/vhosts/solar-xl.nl/httpdocs/forum/Sources/Load.php  on line 203


luuuciano

why SIS need files at 666? are you diabolic?...
(just kidding, hehe)

I had to change all those files to 644, if not my server shows an error 500 message (and looking the error log sections, it shows a message about files being 666)
No me agradan los foros que no te dejan borrar TU PROPIO usuario, como por ejemplo smfsimple.com.
E incluso te mandan emails no solicitados, de los cuales, quizá, no puedas escapar porque NO te dejan posibilidad a deshabilitarlos (a menos que NO te tengan en su lista negra).

Rik©

Quote from: luuuciano on July 21, 2010, 02:30:06 PM
why SIS need files at 666? are you diabolic?...
(just kidding, hehe)

I had to change all those files to 644, if not my server shows an error 500 message (and looking the error log sections, it shows a message about files being 666)
666 >:D or 644, it depends on the server (settings).

-Rik©

Rik©

Quote from: giovannie_1 on July 21, 2010, 01:46:08 PM
Hmm now i'm getting this prob:

Notice: Undefined index: lang_character_set in /var/www/vhosts/solar-xl.nl/httpdocs/forum/Sources/Load.php  on line 203
And this also disappears when you turn of Simple ImageShack...  ???
If this is the case i suggest you turn Simple ImageShack off or uninstall it.
It has something to do with the languages, maybe SIS3 is incompatible with ADK, but i'm not sure.
Sorry, but atm i don't have the time to get a closer look at this.
Maybe when SIS V4.0.0 final is released to the public.

-Rik©

Rain Forest

Quote from: Rik© on July 21, 2010, 03:22:44 PM
Quote from: giovannie_1 on July 21, 2010, 01:46:08 PM
Hmm now i'm getting this prob:

Notice: Undefined index: lang_character_set in /var/www/vhosts/solar-xl.nl/httpdocs/forum/Sources/Load.php  on line 203
And this also disappears when you turn of Simple ImageShack...  ???
If this is the case i suggest you turn Simple ImageShack off or uninstall it.
It has something to do with the languages, maybe SIS3 is incompatible with ADK, but i'm not sure.
Sorry, but atm i don't have the time to get a closer look at this.
Maybe when SIS V4.0.0 final is released to the public.

-Rik©

No, the problem disappeares when I turn off Simple ImageShack..

Oke, I will turn Sim. Im. off and I will wait for the result of v4 final :)

aw06

Anybody else notice that image shack's site and allot of images not loading ??
:: ShopinJA.com Powered by SMF 1.1.19 | Ig-Oh Theme by Koni | 70 Rock Solid Error Free Mods | Many Custom Edits & Tweaks ::
- Host Unlimited Websites - Free Website Builder & Templates - Unlimited Disk Space & Bandwidth

tRu3_sKiTz0

I can't parse this on the mod page. I think I may need to edit the post.template.php but I can't parse it find out what I need to edit.

Rik©

Quote from: tRu3_sKiTz0 on July 23, 2010, 08:39:40 AM
I can't parse this on the mod page. I think I may need to edit the post.template.php but I can't parse it find out what I need to edit.
By default it selects the last file that has been added, and check_curl.zip is not a mod-package so it can not be parsed...

First select the package you want to parse, then select the SMF version and then click parse.



@aw06 - i haven't..... maybe its temp.....


-Rik©


Eudemon

after the uninstall the mod
the upload button is still in the post page
how do i remove it
see attach

Rik©

Quote from: Eudemon369 on July 23, 2010, 11:47:13 PM
after the uninstall the mod
the upload button is still in the post page
how do i remove it
see attach
Which SMF version?
Which Simple ImageShack version
Any errors while uninstalling?

-Rik©

Eudemon

Quote from: Rik© on July 24, 2010, 02:00:24 AM
Quote from: Eudemon369 on July 23, 2010, 11:47:13 PM
after the uninstall the mod
the upload button is still in the post page
how do i remove it
see attach
Which SMF version?
Which Simple ImageShack version
Any errors while uninstalling?

-Rik©

2.3RC
the newest one
i dont remember any error
i tried to use smf package parser to clear out uninstall leftouts, but that thing still remains

Rik©

Well, the pic you posted

is the upload form used with SIS v2 (standard form from imageshack.us with the 'toolbar' ad)

If you dont want to attach your Post.template.php file here you can also send me an email...

-Rik©

Eudemon


Rik©

Attached the fixed file to this post....

Here's the change.....
Find (line 420)
<iframe src="http://imageshack.us/iframe.php?txtcolor=111111&amp;type=blank" scrolling="no" frameborder="0" width="280" height="70"> You must have an iframe-compatable browser to view the ImageShack.us upload form.</iframe>
and remove it.

! Always make a backup of the original file (before editing) - eg Post.template.php~ !

-Rik©

lub4ra

help :
- i got error...
i use :
- SIS 3.1.3
- SMF 2.0 RC3
- curl version: 7.18.2
- folder/file permission is set 755

what should i do?? sorry for my bad english...

thanks...

images:
SIS Error:

cURL VERSION :

Rik©

Hi lub4ra,

Does this happen with every image you try to upload (small-big, png-gif-jpg)?
Did you try 'classic' upload?
Any errors (server)?

-Rik©

aw06

Hey .. Ric .. where would i find the code to edit this line ..

'Upload successful!' Come after image is uploaded

I want to change it to 'Upload successful! [Copy/Paste the Code Below into your post]
:: ShopinJA.com Powered by SMF 1.1.19 | Ig-Oh Theme by Koni | 70 Rock Solid Error Free Mods | Many Custom Edits & Tweaks ::
- Host Unlimited Websites - Free Website Builder & Templates - Unlimited Disk Space & Bandwidth

Advertisement: