Advertisement:

Author Topic: Problem u error logu  (Read 1719 times)

Offline Cola-Coca

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,599
  • Gender: Male
Problem u error logu
« on: April 26, 2010, 09:39:05 AM »
Dobar dan svima.
Desio mi se odjednom da su se pojavile greske u error logu i to uvjek u redu : 369

Evo stavit cu vam ovde greske jednu po jednu :

Code: [Select]
8: Undefined index: bksmf_english
File: /home/crowarez/public_html/Themes/default/languages/SPortalAdmin.english.php (main_above sub template - eval?)
Line: 369


Code: [Select]
8: Undefined index: bksmf_english
File: /home/crowarez/public_html/Themes/default/languages/ThankYou.english.php (main_above sub template - eval?)
Line: 369

Code: [Select]
8: Undefined index: bksmf_english
File: /home/crowarez/public_html/Themes/default/MessageIndex.template.php (main_above sub template - eval?)
Line: 369

Code: [Select]
8: Undefined index: bksmf_english
File: /home/crowarez/public_html/Themes/default/BoardIndex.template.php (main_above sub template - eval?)
Line: 369

Code: [Select]
8: Undefined index: bksmf_english
File: /home/crowarez/public_html/Themes/default/languages/ModSettings.english.php (main_above sub template - eval?)
Line: 369

Code: [Select]
8: Undefined index: bksmf_english
File: /home/crowarez/public_html/Themes/default/ManageBoards.template.php (main_above sub template - eval?)
Line: 369

Izbrisao sam jih sve ali se  skupu na brzinu .  Kako da ovo sredim ?





I LOVE SMF

Offline Cola-Coca

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,599
  • Gender: Male
Re: Problem u error logu
« Reply #1 on: April 26, 2010, 03:45:58 PM »
Solved !!!

Evo pa ako nekom bude trebalo pa da ima rjesenje ovde.
Nisam mogao doznat odakle mi dolazi Error iz kojeg fajla.

Onda sam instalirao ovaj mod :
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2054

I preko njega sam vidio gdje je cjeli problem, Index.Template.php i gresku sam ispravio u tom redu.

Pozzz !
I LOVE SMF

Offline rocknroller

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,606
  • Gender: Male
Re: Problem u error logu
« Reply #2 on: April 27, 2010, 01:00:04 PM »
U opisu moda stoji ovo:

Note also for bigger board users: if you're using a cache such as XCache, disabling template eval() will give you a performance boost.


Kako znam koji cache koristi forum?

Offline Bob Marley

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 679
  • Gender: Male
  • n008
    • KSFB
Re: Problem u error logu
« Reply #3 on: April 27, 2010, 07:33:34 PM »
Iz samog tvog pitanja vidim da nisi naleteo do sada u admin panelu na tu opciju njeno startno podesavanje je OFF, a istu opciju mozes naci (makar je tako kod mene na 1.1.11) u Admin panelu - Podešavanje - Podešavanja servera - Keširanje.

Offline Founder 2008

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 619
  • Gender: Male
  • No limit.
    • ZvanicnaStranica.MojForum.net on Facebook
    • MojForum.net
Re: Problem u error logu
« Reply #4 on: April 28, 2010, 09:17:24 AM »
U opisu moda stoji ovo:

Note also for bigger board users: if you're using a cache such as XCache, disabling template eval() will give you a performance boost.

Kako znam koji cache koristi forum?
A šta ti je u error logu?

Offline rocknroller

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,606
  • Gender: Male
Re: Problem u error logu
« Reply #5 on: April 28, 2010, 10:34:26 AM »
Iz samog tvog pitanja vidim da nisi naleteo do sada u admin panelu na tu opciju njeno startno podesavanje je OFF, a istu opciju mozes naci (makar je tako kod mene na 1.1.11) u Admin panelu - Podešavanje - Podešavanja servera - Keširanje.

ma da vidio sam to tamo u admin panelu, ali stoji samo level 1 caching. I sada imam opciju za promjeniti na level 2 ili 3 ali piše da nije preporučljivo dirati.


Čarobnjak, Ništa samo sam znatiželjan.

Offline Founder 2008

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 619
  • Gender: Male
  • No limit.
    • ZvanicnaStranica.MojForum.net on Facebook
    • MojForum.net
Re: Problem u error logu
« Reply #6 on: April 28, 2010, 10:43:25 AM »
Nemoj da stavljaš na 2 i 3.  :)

Offline rocknroller

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,606
  • Gender: Male
Re: Problem u error logu
« Reply #7 on: April 28, 2010, 11:14:46 AM »
Nemoj da stavljaš na 2 i 3.  :)

Neću  :)