• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
December 05, 2021, 06:20:00 PM

News:

Follow SMF on Twitter.


Custom Top Menu

Started by smp420, May 15, 2010, 12:57:45 PM

Previous topic - Next topic

smp420

Hi, everyone. Been away from SMF for a few years. I'm going to get a test forum going soon because I want to get back into it. Can anyone confirm that this works on a clean install of the newest SMF version? If it needs to be updated I will get to it soon.
"Things turn out best for those who make the best of the way things turn out." -Jack Buck

br360

I have it on a few sites that run 2.0.11, and it did install cleanly on all of them (even with a bunch of other mods installed).

smp420

Ok cool I will update the mod page. I hope to get a test forum up soon.
"Things turn out best for those who make the best of the way things turn out." -Jack Buck

keyboard

Hi
I am missing something here, I still see the SMF Logo at top menu. I have successfully installed the mod without errors. I am running ver 2.0.11 , minimal mods, and default theme.

These are my settings:
1st tab name    Google
Tab url        http://www.google.com

Please advise
Ron

keyboard


skb

I'd suggest some formatting options be added (if possible) to the Text Links placed. Like Bold/Italic/Color etc.

SMF 2.1 RC4 (default theme) / TP 2.1.0

steve51184

anyway to have more then 5?

pijo

Doesn'nt work on 2.0.13. Pity !!! Any update soon ?

br360

It works just fine on 2.0.13. What issues are you having?

Shades.

Any plans to have this work on 2.1 rc3? Or is there a similar mod?

ShadesWeb.com - Custom Logos
https://shadesweb.com

BikerHound.com - Sniffing out the road ahead
https://bikerhound.com

Dream as if you'll live forever; Live as if you'll die today. - James Dean

Speed King

Quote from: Shades. on February 19, 2021, 11:10:32 AM
Any plans to have this work on 2.1 rc3? Or is there a similar mod?

This mod can work with SMF 2.1 RC3  :)

After mod installation, open index.template.php file(s) for each theme which you use...

Find:

echo '
', empty($settings['site_slogan']) ? '<img id="smflogo" src="' . $settings['images_url'] . '/smflogo.svg" alt="Simple Machines Forum" title="Simple Machines Forum">' : '<div id="siteslogan">' . $settings['site_slogan'] . '</div>', '';


Replace with:

// The code for the menu you installed dont you remember it?
   echo '
<div id="site_menu" class="align_right" style="float: right; margin-top: 9px;">
<ul class="dropmenu" id="site_nav">';

   for ($i=1; $i<6; $i++)
      {
         if (!empty($modSettings['tab_url' . $i]) && !empty($modSettings['tab_title' . $i]))
         {
            echo '
               <li id="button', $i, '">
                  <a class="firstlevel" href="', $modSettings['tab_url' . $i],'"';
if(!empty($modSettings['newpage' . $i]))
echo ' TARGET="_blank"';
echo '>
<span class="firstlevel">', $modSettings['tab_title' . $i], '</span>
                  </a>
               </li>';
         }
      }
   echo'
         </ul>
            </div>';



This mod works fine on my forum, but I cannot post links yet.
You can add up to 5 top menu items.

Shades.


ShadesWeb.com - Custom Logos
https://shadesweb.com

BikerHound.com - Sniffing out the road ahead
https://bikerhound.com

Dream as if you'll live forever; Live as if you'll die today. - James Dean

Advertisement: