Hide post

Started by rapid4, July 11, 2010, 11:29:53 AM

Previous topic - Next topic

rapid4

Ovako koji mod je po vama najbolji da se sakrije post ili dio posta od gostiju. Ali kada se instalira da sakrije i postojece postove i postoji li nacin da google ipak vidi te postove koji su sriveni.. ;D

Nadam se da sam bio jasan ako nisam ponovit cu hehehe

Skipper.

Bilo šta da instaliraš neće ti sakriti postojeće postove pošto ih  predhodno moraš staviti u kod.
Što se modova tiče imaš Hide Tag Special. On ti je najbolji.
Nije mi najjasnije ovo oko google-a. Jel misliš na indexiranje stranice od strane googla?
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

rapid4

Da mislim na indexiranje, ali jbg ako ne moze postojece nista od toga 53086 Posts in 9442 Topics by 18775 Members. Ja ne stavljao code za sve ovo  :D

Skipper.

Google će ti i dalje indexirati stranice a poruke da bi bile skrivene moraju se nalaziti u sledećem kodu
[hide]tekst[/hide]
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

MarkoWeb

Ova poslednja recenica mi nije jasna... "Ja ne stavljao code za sve ovo" u principu moze se napraviti skripta koja ce sve linkove staviti u neki tag koji ces kasnije koristeci neki mod sakriti od gostiju. Samo ne znam koja je svrha toga... Neko ce se registrovati videti link i otici sa sajta i ti ces imati +1 ne aktivnog clana ;) Jednostavno dozvoli svima pristup i to je to. A ujedno i ne opterecujes forum proverama (dal prikazati sadrzaj ili ne).

PS. izmeni naslov temi i procitaj pravila.

rapid4

Quote from: MarkoWeb on July 11, 2010, 12:48:58 PM
Ova poslednja recenica mi nije jasna... "Ja ne stavljao code za sve ovo" u principu moze se napraviti skripta koja ce sve linkove staviti u neki tag koji ces kasnije koristeci neki mod sakriti od gostiju. Samo ne znam koja je svrha toga... Neko ce se registrovati videti link i otici sa sajta i ti ces imati +1 ne aktivnog clana ;) Jednostavno dozvoli svima pristup i to je to. A ujedno i ne opterecujes forum proverama (dal prikazati sadrzaj ili ne).

PS. izmeni naslov temi i procitaj pravila.

Forum je sada otvoren za sve ali imam par neprijateljskih "spiuna" koji dodju kao gosti i vide sav sadrzaj itd ...e sad ja znam ip ali ne mogu ih naci medju gostima  :D uposto je stalno otprilike 202 Guests. A ovako cu ih natjerati da se regaju + ocekujem vise registracija ako bude hiden. Ako je forum napredovao  za kratko vrijeme a sve slobdno sta ce tek biti kad bude hiden  :)

E sad vasa preporuka dali da instaliram hide tag ili ne ?

Skipper.

Ako je taj špijun rešio da baš kopira tvoj sadržaj onda će mu trebati jedan minut više nego ranije zbog registracije. Jedino da nekako tvoj sadržaj obeležiš tvojim simbolima kao što je vodeni žig za slike pa će možda prestati.

MarkoWeb

Malo je glupo zbog par ljudi raditi tako nesto ;) U svakom slucaju ja nebi instalirao hide tag.

rapid4

Nebi instalirao zato sto ti se neda  ;D ili zato sto uzima puno resursa.. A sad da nekako oznacav postove to je tesko. A mogu ih banovati kad se regaju, dok su gosti ne mogu  O:)

MarkoWeb

U svakom slucaju dodaje se minimum +1 sql uput i kad ih tako nagomilas sa modovima primetices razliku :)

Predpostavljam da je to neki warez forum... Ukoliko imas ljude koji uploaduju sadrzaj mozes im reci da stavljalu lozinku na arhive (adresu tvog sajta ili tako nesto) tako ces imati free reklamu ako neko pokrade linkove sa tvog sajta ukoliko vi ne uploadujete nista vec samo uzimate tudje linkove onda nema svrhe raditi bilo sta sobzirom da ste i vi sami ukrali linkove ;)

Sto se slika tice kao sto neko gore rece mozete stavljati "zigove" na iste i na taj nacin opet dobiti free reklamu.

▓▒RapidBelgrade▒▓

rapid4  moze li se dobiti link do tvog foruma da se pogleda...

My working day begins with awakening drink coffee and then steal all day...

rapid4

Nije warez sajt rapid belgrade imas pm

Advertisement: