• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 21, 2021, 04:08:45 PM

News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord


Ujedinjenje User CP moda u ssi funkciju

Started by Masterd, July 26, 2010, 11:50:26 AM

Previous topic - Next topic

Masterd

Konačno me je netko shvatio. Da, želim da mi se prikaže User Panel kojeg dodaje ovaj mod.

manix

pa vecina ovoga sto ti zelis da prikazes su cisti linkovi tako da to nije problem
a inace ne moras praviti nista spektakulatno u ssi ako su podaci o korisniku u pitanju jer ih poprilicno imas u $context i $user_info ili tako nesto
svakako moze se to izvesti samo treba videti kako je mod napravljen... ako je kao template onda je mozda uz male korekcija moguce ga pozavati funkcijom loadTemplate('ime templejta'); ali sve to mora da se malo prostudira ;)

naravno mozes napraviti i svoj template za to sto ti treba a pri tome se oslanjati na mod (pozivati funkcije iz njegovog fajla)

Masterd


Masterd


Founder 2008

To nije pametno raditi a i ja lično to ne bih tako radio. Ubaci to što želiš kao klasične linkove tamo gde želiš da se prikazuju i kraj priče.

Masterd

Možda bih i tako mogao, ali ja trebam baš ssi funkciju.

manix

Quote from: Masterd on August 05, 2010, 07:54:39 AM
Opet nitko ne zna?
ama znao bi da napravim ali nemam vremena sada da instaliram mod i da sve to isprobavam, a i nemam smf2... dao sam ti neke smernice probaj da vidis da li radi ucitavnje tog templejta ako vec ima sopstveni, probaj malo sam da se zabavis time...

Quote from: Čarobnjak on August 05, 2010, 10:34:49 AM
To nije pametno raditi a i ja lično to ne bih tako radio. Ubaci to što želiš kao klasične linkove tamo gde želiš da se prikazuju i kraj priče.
Zasto nije pametno??? Funkcija k'o funkcija, sta je tu strasno?

Founder 2008

Ja sam rekao moje mišljenje.
Preko linkova možeš da dobiješ neko slično rešenje...

manix

Quote from: Čarobnjak on August 05, 2010, 11:06:24 AM
Ja sam rekao moje mišljenje.
Preko linkova možeš da dobiješ neko slično rešenje...
ja znam da si reko svoje misljenje ali je pitanje bilo zasto mislis tako... dakle obrazlozenje....
ne treba predlagati nekome da ne radi nesto ako nema nekog obrazlozenja za to...

ne vidim nikakav problem da se isto to (linkovi) napravi u funkciji
tipa

function mojPanel(){
//html/php/java kod koji bi inace ubacio tamo gde mu predlazes
}

a umesto da tamo ubacuje kod on tamo ili bilo gde moze pozvati tu funkciju koja ce mu prikazati linkove
dakle prednost je sto ne mora vise puta ubacivati ceo kod ako zeli prikazati taj panel na vise mesta
dovoljno je samo da napise
mojPanel();
u bilo kojoj stranici ili u bloku na portalu i prikazace mu se to sto je u funkciji
ne vidim nikakvu opasnost u vezi toga pa me zbog toga i znima zasto mu ti predlazes da to ne radi?

BBC

Zar to ne bi išlo da uzmeš url kad otvoriš panel tog moda i staviš ga u top menu kao button? Ne kužim što se traži na ovoj temi.

Bob Marley

Quote from: manix on August 05, 2010, 11:30:37 AM
ja znam da si reko svoje misljenje ali je pitanje bilo zasto mislis tako... dakle obrazlozenje....
ne treba predlagati nekome da ne radi nesto ako nema nekog obrazlozenja za to...

+1


Masterd


rocknroller


Masterd

Da, to je onaj link koji sam dao na prvoj strani.

rocknroller

instalirao sam jedan za kao 2RC2 na hostu, al linkovi ne rade, ustvari ne znam ni kuda bi trebali voditi.

manix

Quote from: Masterd on August 08, 2010, 10:17:06 AM
Zar zaista nitko ne zna?
da li si probao da ucitas template tamo gde zelis da prikazes taj panel? To sam ti vec preporucio da odradis ali ne vidim da si negde napisao da si to probao i kakav je rezultat bio???
znaci tamo gde zelis da prikazes taj panel probaj samo da upises sledece loadTemplate('ime templejta od moda');

Masterd



Advertisement: