Advertisement:

Author Topic: Si mund te lejoj rifreskimin e nje postimi  (Read 21534 times)

Offline sinnedobi

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • njoftime
Si mund te lejoj rifreskimin e nje postimi
« on: July 08, 2010, 11:02:45 AM »
Pershendetje, Di njeri te me thote si mund te lejoj rifreskimin e nje postimi qe te dali i pari pa qene nevoja ta publikoje perseri? Kam nje faqe me njoftime www.sh itblerje.info dhe deshiroj te shtoj mundesine qe nje anetar te mund te rifreskoje njoftimin e tij . Faleminderit
« Last Edit: February 29, 2012, 02:01:14 PM by sinnedobi »