Advertisement:

Author Topic: search_focus_dropdown  (Read 743 times)

Offline rakicko

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 418
  • Gender: Male
  • Have fun!
    • http://
search_focus_dropdown
« on: October 21, 2010, 07:43:23 PM »
instalirao sam ovaj mod..i na default temi ..on radi..ali na ovoj sto imam sad ne?zbog cega..instalirao sam preko package

Offline Chupko

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 460
  • Gender: Male
  • Jedini nacin da imas prijatelja,je biti prijatelj.
    • Talk About
Re: search_focus_dropdown
« Reply #1 on: October 21, 2010, 07:45:05 PM »
Moras ruchno da instalirash :)

Offline rakicko

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 418
  • Gender: Male
  • Have fun!
    • http://
Re: search_focus_dropdown
« Reply #2 on: October 21, 2010, 07:49:43 PM »
jbg..xD

Offline rakicko

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 418
  • Gender: Male
  • Have fun!
    • http://
Re: search_focus_dropdown
« Reply #3 on: October 22, 2010, 09:20:36 AM »
e ovako..posto sam imao isntalirano pre package u sourse i ostalim fajlovima nije trebalo da se edituje nista..nasao sam ovaj fajl index.template.php i njega editovao..i ispaad kao na slici..pritom ne moze niko da kuca  i u taj mali prostor..mozda sam trebao jos da editujem index.css ali ne znam gde posto ovo sto pise u modulu ..nema tamo..ima li neko ideju?