Advertisement:

Author Topic: VigLink  (Read 48585 times)

Offline Xarcell

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,684
  • Gender: Male
  • SMF-DP Supporter
Re: VigLink
« Reply #20 on: June 02, 2011, 09:16:51 PM »
I think this mod as been abandoned....

Offline Tony Reid

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,151
  • Gender: Male
    • @AbsoluteBreeze on Twitter
    • www.fertilityfriends.co.uk
Re: VigLink
« Reply #21 on: June 02, 2011, 11:21:15 PM »
The same here. How to fix it?

What version of SMF do you have?
Tony Reid


My Big Board
www.FertilityFriends.co.uk/forum - An SMF powered forum with over 5 million posts

Offline Joomlamz

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,630
  • Gender: Male
  • Suporte SmfPT
    • apllicmz on Facebook
    • apllicmz on GitHub
    • https://www.linkedin.com/in/aplic on LinkedIn
    • @aplichosting on Twitter
    • Webdesign
Re: VigLink
« Reply #22 on: June 03, 2011, 02:52:04 AM »
Yes
when update dont forget portuguese.xml
Thank you




Offline Tony Reid

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,151
  • Gender: Male
    • @AbsoluteBreeze on Twitter
    • www.fertilityfriends.co.uk
Re: VigLink
« Reply #23 on: June 03, 2011, 04:02:17 AM »
Thanks Joomlamz.
Tony Reid


My Big Board
www.FertilityFriends.co.uk/forum - An SMF powered forum with over 5 million posts

Offline smartmouse

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 549
Re: VigLink
« Reply #24 on: June 03, 2011, 03:56:59 PM »
The same here. How to fix it?

What version of SMF do you have?

SMF 2.0 RC5.

Offline Tony Reid

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,151
  • Gender: Male
    • @AbsoluteBreeze on Twitter
    • www.fertilityfriends.co.uk
Re: VigLink
« Reply #25 on: June 03, 2011, 04:00:26 PM »
Have you both checked the directory permissions on the temp sub directory which is below the packages directory? if its not there - create one and try again.
Tony Reid


My Big Board
www.FertilityFriends.co.uk/forum - An SMF powered forum with over 5 million posts

Offline smartmouse

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 549
Re: VigLink
« Reply #26 on: June 08, 2011, 06:56:57 PM »
Have you both checked the directory permissions on the temp sub directory which is below the packages directory? if its not there - create one and try again.

It's not a problem related to permissions.
I solved it extracting the package archive to a folder on my desktop and then i have zipped it again excluding "__MACOSX" folder. What is it?

Offline PLAYBOY

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,065
  • Livephotoshop.com & Lullabyabc.com
    • Lullabies and Us
Re: VigLink
« Reply #27 on: June 08, 2011, 08:17:00 PM »
1.1.13?

Offline Tony Reid

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,151
  • Gender: Male
    • @AbsoluteBreeze on Twitter
    • www.fertilityfriends.co.uk
Re: VigLink
« Reply #28 on: June 09, 2011, 03:39:22 AM »
I guess the MacOSX folder is included as I zipped it up on my Macbook.

I'll zip it again on my windows box when I get home and reupload.

Thanks,
Tony

Playboy - 1.1.13 is not supported.
Tony Reid


My Big Board
www.FertilityFriends.co.uk/forum - An SMF powered forum with over 5 million posts

Offline jrstark

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 144
Re: VigLink
« Reply #29 on: July 08, 2011, 12:18:23 AM »
What exactly does this mod do?  Isn't putting the VigLink code in the footer enough?  It says the manual instructions can't be parsed, I tried several versions.

Offline lttldvl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: VigLink
« Reply #30 on: July 13, 2011, 10:00:26 AM »
Are there any plans on updating this to work with version 2.0 stable?

Im not keen on installing it until a fully working version is available.

Offline Tony Reid

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,151
  • Gender: Male
    • @AbsoluteBreeze on Twitter
    • www.fertilityfriends.co.uk
Re: VigLink
« Reply #31 on: July 14, 2011, 08:44:04 AM »
I'm going to be reworking this on Friday night (uk time).

Tony Reid


My Big Board
www.FertilityFriends.co.uk/forum - An SMF powered forum with over 5 million posts

Offline stuart241

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: VigLink
« Reply #32 on: August 12, 2011, 03:30:04 PM »
I can't even install it. I keep getting a package upload error, and then when i try upload it manually there are no settings for it in the admin area.

Offline Tony Reid

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,151
  • Gender: Male
    • @AbsoluteBreeze on Twitter
    • www.fertilityfriends.co.uk
Re: VigLink
« Reply #33 on: August 12, 2011, 04:33:09 PM »
I've just uploaded a fixed version.
Tony Reid


My Big Board
www.FertilityFriends.co.uk/forum - An SMF powered forum with over 5 million posts

Offline stuart241

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: VigLink
« Reply #34 on: August 12, 2011, 05:23:45 PM »
Ah brilliant it works now. One question though, where are the settings for the mod so I can put my viglink API key in?

Edit. Ah nevermind I found it. I must've looked at it many times without noticing!
« Last Edit: August 12, 2011, 06:36:16 PM by stuart241 »

Offline Xarcell

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,684
  • Gender: Male
  • SMF-DP Supporter
Re: VigLink
« Reply #35 on: August 13, 2011, 10:20:27 AM »
Ah brilliant it works now. One question though, where are the settings for the mod so I can put my viglink API key in?

Edit. Ah nevermind I found it. I must've looked at it many times without noticing!

Can you please share with everyone where you found it, I cannot find it either.

Offline Xarcell

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,684
  • Gender: Male
  • SMF-DP Supporter
Re: VigLink
« Reply #36 on: August 13, 2011, 10:26:29 AM »
NVM, I found it under features & options.

Offline mxcape21

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 75
    • TechMedia
Re: VigLink
« Reply #37 on: August 25, 2011, 07:00:45 PM »
This mod fails the test on the Viglink website to see if its working, I see the activate and api key settings in features & options but how can you tell if its working, does it always fail the Viglink website test?
And yes i did activate it and paste in the API key, but I see no evidence of it working.... O:)
The only thing I can presume, since I know I'm not crazy (certifiably at least), is that everybody else is until they prove otherwise! 8)
http://techraffle.com/forum/index.php

Offline Tony Reid

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,151
  • Gender: Male
    • @AbsoluteBreeze on Twitter
    • www.fertilityfriends.co.uk
Re: VigLink
« Reply #38 on: August 25, 2011, 07:05:30 PM »
Viewing the source of your page - it doesn't look like you have added your api key? it needs that to pass the test.

When you do the test, you need to make sure you include the full url and index.php at the end - for some reason.

Tony Reid


My Big Board
www.FertilityFriends.co.uk/forum - An SMF powered forum with over 5 million posts

Offline Tony Reid

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 4,151
  • Gender: Male
    • @AbsoluteBreeze on Twitter
    • www.fertilityfriends.co.uk
Re: VigLink
« Reply #39 on: August 25, 2011, 07:11:37 PM »
I've just retested this and it works.

When you put in your api key - did you hit the save button? bottom right?
Tony Reid


My Big Board
www.FertilityFriends.co.uk/forum - An SMF powered forum with over 5 million posts