• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
September 27, 2021, 04:13:22 PM

News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.


Ndihm!

Started by TaulanT, October 21, 2011, 03:15:54 PM

Previous topic - Next topic

TaulanT

SI Mund te hapi nje forum me smf ?

A mundeni te me jepni nje tutorioal qe te krijoj nje forum me smf sepse jom i ri dhe nuk di ti perdori :)

mondiuk

Per te hapur nje forum SMF ju duhet separi te keni nje host. nese ju keni nje host atere eshte shume thjesht sepse te gjitha hostet kane nje program qe quhet autoinstall. ku ju mund te krijoni forumin tua.. nese ke host me dergo pm dhe te sqaroj si mund ta hapesh..

nese skeni host ater ka edhe menyra te tjera por menyrat e tjera jane te limituara, nuk ju lene te ndyshoni shum gjera si pamjen,gjuhen etj..

Nese nuk ke host mund ta hapesh ketu tek kjo adresa http://www.createaforum.com/free-forum.php OSE  http://www.freesmfhosting.com/free-forum.php   por nese zgjillni te perdorni nje forum falas do te keni rreklama ne forum ku kto vendosen nga serveri dhe keto nuk mund ti fshini..
If you need help about Albanian translation you can find me here www.emigrimi.eu

Advertisement: