Migrar la base de dades de 1.1.12 a 2.0 RC4

Started by WebTeam SBD, December 19, 2010, 03:53:56 PM

Previous topic - Next topic

WebTeam SBD

Salut!

Fa temps que he anat utilitzant totes les versions del SMF fins a l'actual, la 1.1.12.

Fa dies que he muntat un forum paral.lel en SMF 2.0RC4 i la veritat es que m'agrada molt mes la nova versio, tant des del punt de vista d'usuari com d'administrador, on les millores son mes que evidents.

La questio es que m'agradaria provar de passar totes les dades de l'antic forum 1.1.12 al nou 2.0RC4... algu pot donar-me alguna indicacio de com començar? He mirat per altres forums i em comenten que provi amb l'upgrade.php que tindria de tenir en el meu directori pero que no he trobat per enlloc. Seria tant senzill com substituir les taules SQL coincidents ens les 2 versions?

Algu podria ajudar-me si us plau? Merci!!

;)
-------------------------------------------

http://www.cesabadell.org/forum

X-Men Aigua

http://download.simplemachines.org/index.php?thanks; filename = smf_2-0-rc4_upgrade.zip

Baixes aquest arxiu, el descomprimiu, el pugeu a la mateixa carpeta que conté el teu fòrum, executar el fitxer upgrade.php (ex. hxxp:tuforo.com [nonactive] / upgrade.php) i seguiu els passos.

;)

WebTeam SBD

Quote from: X-Men Aigua on December 28, 2010, 05:53:07 PM
http://download.simplemachines.org/index.php?thanks; filename = smf_2-0-rc4_upgrade.zip

Baixes aquest arxiu, el descomprimiu, el pugeu a la mateixa carpeta que conté el teu fòrum, executar el fitxer upgrade.php (ex. tuforo.com / upgrade.php) i seguiu els passos.

;)


Si fas aixo tal i com dius, et matxacaras els arxius modificats que tenies en la versio actual ja que la nova carpeta matxacara la vella.

Recomano utilitzar el WebInstaller que proporciona SMF... tot i que tampoc funciona tan be com s'assegura si que et deixa les carpetes a ou per, ara si, utilitzar el upgrade ;)

8)
-------------------------------------------

http://www.cesabadell.org/forum

Advertisement: