News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!

Main Menu

Disa pyetje per SMF!

Started by Dardan., January 05, 2011, 03:34:05 AM

Previous topic - Next topic

Dardan.

Pershendetje jam i ri ne platformen e SMF dhe me nevoitet ndihm.

Mund te me tregoni si te ndaloj botat (bots) ne forum, sepse po e mbushin forumin me spam.
Nje theme instalohet vetem permes AdminCP apo? Ska nevoj per FTP, por kur po instaloj nje theme te re po prishet forumi.

Kam ende edhe disa pyetje, por njeher per kto dyja jam me nevojshem.

Poshnjari

#1
Dardan jepe dhe ndonje shpjegim se ke version perdore, por nje mod i mire eshte akismet per perandalimin e boteve

Advertisement: