• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
November 30, 2021, 11:56:35 PM

News:

SMF 2.0.18 has been released! Please update. Read more.


[SMF RC4] Can't use admin, Can't Logout

Started by [Lucien], February 05, 2011, 05:31:53 PM

Previous topic - Next topic

[Lucien]

February 05, 2011, 05:31:53 PM Last Edit: February 05, 2011, 07:11:53 PM by [Lucien]
Hello there,

I have a problem and i really don't know what happend.
I can reach the admin panel, but when i click something there i'm redirected to the forum index?  :o

And users including me can't logout anymore.
I can also reach the arcade, but can't play games because again redirected to forum index.

Can anyone please tell me if there's a solution..

Thanks a lot!
I'm using SMF 2.0.2 and SimplePortal 2.3.4

[Lucien]

I just cleared my browsers cache and cookies, i refreshed the page and i'm logged out.

But when i login i get this message:

The database value you're trying to insert does not exist: p_member_ip2

I refreshed the page again and i'm logged in ... And still the same problem as above.
I'm using SMF 2.0.2 and SimplePortal 2.3.4

Siirist

Remember that everyone here is busy and a volunteer so it can take time for people to try and figure out what is happening and reply back to you.
Use my signature to help with info that most will ask for.
Your issue seems beyond my ability, but you should get an answer soon.

Take Care,
Cloud
Needed information:
- What's your SMF version?, What MODs are installed? What Theme(s) are you using? Have you backed up your database?

--> At least 50% of the questions asked are answered in the Online Manual <--
Mods for ver 1.x will NOT run on ver 2.x

[Lucien]

Yes i am aware that everybody is busy and all volunteers :)

I installed a backup that i saved last week (will do everyday now :P), and my forum works again, lost a lot of messages but okay :)


But i really don't know what happend, it came out of nowhere... from what i can tell.

And i think i lost my .htacces file in the forum root, there should be one right?


Thank you for your reply :)
I'm using SMF 2.0.2 and SimplePortal 2.3.4

Matthew K.

.htaccess is not a part of SMF. It's either something you, or a mod added. In addition, it could have been a sour mod or something similar that screwed up member_ip2.

Topic Resolved?

[Lucien]

Quote from: Labradoodle-360 on February 06, 2011, 04:46:44 PM

Topic Resolved?

It's not really resolved, don't know what causes this to happen..
But my problem is gone because of the backup, solved?? Dilemma  ???  ::)
I'm using SMF 2.0.2 and SimplePortal 2.3.4

Matthew K.

If it's gone now, it's resolved. My guess is that it won't pop back up unless you change something (whether a mod be installed, or custom coding)

Advertisement: