• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Mod za ubacivanje Watermarka-a na sliku odmah po postavljanju na forum

Started by Kanidja, April 15, 2011, 01:59:53 PM

Previous topic - Next topic

Kanidja


Kanidja

Probao sam opet i dalje mi javlja istu gresku.

Ne znam da li je problem sto je mod ostao instaliran?
A evo i onih fajlova koje sam pregazio.

Dzonny

Apsolutno ista greška? Jesi siguran da nisu promenjene bar linije? Kopiraj grešku ovde.

Nemoguće da opet imaš istu grešku ako si pregazio sve fajlove.

Kanidja

Fatal error: Cannot redeclare modifywatermarksettings() (previously declared in /home/sposinfo/public_html/forum/Sources/ModSettings.php:387) in /home/sposinfo/public_html/forum/Sources/ModSettings.php on line 482

sada je linija 482 a bila je 586.

Dzonny

Mozda je meni promakao negde kod, ajde pogledacu sutra u toku dana, sad pišem sa telefona...

Kanidja


Dzonny


Kanidja


Dzonny

Nema na čemu.
Što se tiče daljih instalacija na forumu i radova, kao što sam ti rekao prvo bi trebao da se upoznaš sa načinom instalacije modova i radom smf skripte pre nego kreneš u dublje radove. :)

Pozdrav.

Kanidja

mod radi bez problema, s tim da ubaci watermark i na neke avatare?

sumnjam na sledece, naime u admin panelu, ima opcija Dostavi avatare, i tu je bio upisan direktorijum priloženih datoteka, a isto je bilo upisano i za priložene datoteke.
Da li mogu da cut-ujem sve fajlove iz tog foldera Atachment i prebacim u  folder avatars?

Dzonny

Moraš prvo podesiti da avatare sprema u poseban direktorijum od attachmenta, imaš tu opciju u podešavanjima avatara. Posle toga ništa nemoj pomerati ručno jer će se poremetiti putanje i neće ti se prikazivati avatari od pre.

Kanidja

To sam uradio i stavio da sprema avatare u folder avatars, ali kad uključim watermark opet ide preko avatara, pretpostavljam iz razloga sto su smesteni u taj folder atachment. Ima li nacina da ih prebacim u drugi folder?

Kanidja

Quote from: Kanidja on April 23, 2011, 09:45:14 AM
To sam uradio i stavio da sprema avatare u folder avatars, ali kad uključim watermark opet ide preko avatara, pretpostavljam iz razloga sto su smesteni u taj folder atachment. Ima li nacina da ih prebacim u drugi folder?

Zna li neko kako da ovo resim?

Dzonny

Da li ti sada avatare (sa watermarkom) vuče iz foldera avatars? Pogledaj - desni klik na avatar - properties (ili view image info) i pogledaj odakle vuče sliku.
Moguće je da su stari avatari ostali u starom direktorijumu, a novi se uploaduju u novi direktorijum - avatars, pa ti se zato i dalje pojavljuje watermark na njima.
Po defaultu koliko znam na avatarima nema watermarka, tako da bi reinstalacija moda u krajnjem slučaju pomogla, ali ja bi pre toga prvo proverio u čemu je problem.

Kanidja

Konacno je sve ok.

Sprema avatare, ali samo nove u taj poseban folder.

Nesto sam podesavao i sada je sve u redu, vise ne vuce watermark na avatare vec samo na atacmente.

Hvala svima.

Advertisement: