• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 26, 2021, 10:07:28 AM

News:

SMF 2.0.18 has been released! Please update. Read more.


Vb Style User Profile In Posts

Started by Venera, June 29, 2011, 04:12:00 PM

Previous topic - Next topic

VeneraOvako izgleda ovaj mod kod mene. Verzija foruma 2.0. Levo je slika privatnih poruka, a desno slika u postu. Sve sam se snašla i promenila boje, centrirala i sve po svom ukusu. Sve to centrirano se automatski "prenelo" i na pp,  ali kako da namestim ovaj ram u privatnim porukama? Znam šta treba da kopiram, samo ne znam gde u css-u. Tema je BR finale. Index.css u prilogu.

Drugo pitanje je vezano za drugu temu. Tema je astronomy_22. Prilikom automatske instalacije moda, test na ovoj temi uopšte nije prošao u fajlu Display.template.php. Imala sam dobru nameru da sve to lepo instaliram ručno, međutim kad sam otvorila fajl, videla sam da su kodovi drugačiji i uopšte ne znam šta treba da zamenim. Display.template.php u prilogu.

Može li neko da mi pomogne da rešim ove problemčiće?

Unapred zahvaljujem i pozdravljam sve članove ovog, vrlo korisnog foruma.

:) :) :)

Skipper.

June 29, 2011, 04:21:12 PM #1 Last Edit: June 29, 2011, 04:27:48 PM by Skipper.
Za prvo pitanje mislim da kodove moraš ubaciti i u MessageIndex.template.php ako želiš i tu da ti bude takav izgled post profila.
Za drugo pitanje verovatno treba malo više prilagođavati kod pa bi trebalo nekako da se bude u mogućnost da odmah vidiš te izmene.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Venera

June 29, 2011, 04:36:39 PM #2 Last Edit: June 29, 2011, 04:46:27 PM by Venera
Quote from: Skipper. on June 29, 2011, 04:21:12 PM
Za prvo pitanje mislim da kodove moraš ubaciti i u MessageIndex.template.php ako želiš i tu da ti bude takav izgled post profila.
Za drugo pitanje verovatno treba malo više prilagođavati kod pa bi trebalo nekako da se bude u mogućnost da odmah vidiš te izmene.

U pravu si za prvi deo. Evo našla sam MassageIndex.tempate.php i polako menjam.

Puno je tema urađeno za dvojku na taj način, trebalo bi mod prilagoditi za to. Ili da neko ko se razume instalira temu kod sebe, pa nam objavi promene ili može i kod mene na forumu da odradi, nije problem.

Edit: Zamenila sam u MassageIndex.tempate.php-radi. Hvala ti.  ;)

Venera

Našla sam caku i rešila problem.  :) :)

Dzonny

Jesi rešila sa Display fajlom problem?
Evo ja nabrzaka sad složih ako ti i dalje treba (samo sačuvaj originalni fajl za svaki slučaj).
Baš mi je drago da se snalaziš sad sa svim ovim problemčićima, samo nastavi da se trudiš i biće sve ok :)

Venera

Snašla sam se. Volim da radim i eksperimentišem. Iskopirala sam ceo jedan deo iz Display.template.php iz teme gde je radilo u temu gde su bili drugačiji kodovi i sve je super. Sad idem polako na personalmessage i teko redom... Ide... samo treba dosta rada i truda.

:) :) :)

Advertisement: