• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Comment and Like SMF post for Facebook

Started by Mihac™, July 03, 2011, 06:14:17 AM

Previous topic - Next topic

Mihac™

Kako sam naslov kaže zanima me da li postoji ili ima li netko kakav savjet kako bi se recimo ispod svake teme ubacila modifikacija na istom principu kao i brzi odgovor za komentare na facebooku i lajkanje.

Blok mora izgledati isto kao i blok za brze odgovore,  mora se skupljati i širiti i mora se dati u administracijskom panelu uključiti ili isključiti.

Kada se klikne lajkanje ( sviđa mi se) onda se to mora pojaviti na facebooku s opisom  točno te teme iz prvog posta, a ne kao standardno da piše samo naslov, a kada se doda komentar onda se on mora pojaviti na facebooku, ali isto tako onii koji komentiraju na facebooku mogu svoje komentare vidjeti i na forumu i na facebooku istovremeno.

Sve mora bitii bez da se aktivira kod njih njihova aplikacija jer nestankom aplikacije ili blokiranjem korisničkog računa onda to nikako ne bi niti radilo.

Koliko sam vidio, a pretražio sam gotovo sve modifikacje i doslovce cijeli SMF to nisam našao.

Prijedloge molim :-)

"kad budala postavi neko glupo pitanje ni deset mudraca ne može na njega odgovoriti "

Mihac™

Komentiranje i lajkanje Vaših tema i postova na Facebooku je moguće izvesti bez onih kompliciranih grešaka i ubacivanja skripti, a da imate dvosmjernu komunikaciju s Facebookom, te da svoje postove proširite po društvenoj mreži.

Modifikacija ima mogućnost u Mogućnosti i Opcije da ju uključite ili isključite po želji.


Kod uključene opcije u  Mogućnosti i Opcije vam se iznad bzog odgovora pojavljuje box kojega možete skupiti ili proširiti po svojoj želji i pamti vaše postavke.


Kada raširite box otvara vam se mogućnost komentiranja ili lajkanja preko Facebooka i da vaši prijatelji ujedno i komentiraju ispod vaše teme ili da ju dijele obostrano na društvenoj mreži.
Sve što se napiše na vašem zidu preko tog linka, to vam se i pojavljuje ispod teme.


Nakon lajkanja na Facebooku vam se pojavi vaš tekst koji ste upisali u okvir koji vam se pojavio dok ste kliknuli na lajk ovdje ispod teme i pojavi se i veliki dio teksta koji opisuje temu u prvom postu.Ostatak je ovdje Comment and Like SMF post for Facebook

"kad budala postavi neko glupo pitanje ni deset mudraca ne može na njega odgovoriti "

Dzonny

Na datom linku vidim samo tvoju početnu stranu.

Btw, čini mi se da sam video negde sličan mod, ili neki "how to" za to, mada nije komplikovano ništa jer fb već nudi gotova rešenja koja samo treba ubaciti u template.

Mihac™

na datom linku ne vidiš sada nšta jer me ubila ona Feline sa svojom SEO optimizacijom i sada sve moram vrisati... imaš domenu za testiranje rc5.zagreb-forum.com pa ispod bilo kojega posta komentiraj i vidjeti ćeš da sve radi obostrano. Na fejsu nema takvoga šta, a i tu nema niti ijednog takvog moda da bi on uopće radio kao niti da vi se box spuštao ili dizao.
No imam još neke male sitnice jer vidim da fejs stalno mijenja postavke pa da to unaprijed prepravim.

"kad budala postavi neko glupo pitanje ni deset mudraca ne može na njega odgovoriti "

Advertisement: