• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
January 20, 2022, 08:48:10 PM

News:

Join the Facebook Fan Page.


SA Twitter Integration

Started by SMFHacks.com Team, August 17, 2011, 04:26:47 PM

Previous topic - Next topic

akbora

June 12, 2013, 10:43:01 PM #260 Last Edit: June 12, 2013, 10:57:49 PM by akbora
Sorry little problem: SA new topic posts but turkish character is not correct on twitter. How can I correct it?

Edit: For example

Bir devletin başbakanı anamuhalefet için .....

On twitter:

Bir devletin ba?bakan? anamuhalefet için....
SMF 2.0.13
Default Theme
Utf8 Turkish
---------------

Dhayzon

stopped working help please

Quote{"errors": [{"message": "The Twitter REST API v1 is no longer active. Please migrate to API v1.1. https://dev.twitter.com/docs/api/1.1/overview.", "code": 68}]}

TheListener

Quote from: Geroku on June 13, 2013, 08:34:53 PM
stopped working help please

Quote{"errors": [{"message": "The Twitter REST API v1 is no longer active. Please migrate to API v1.1. https://dev.twitter.com/docs/api/1.1/overview.", "code": 68}]}

This looks as though it is an error twitters end and nothing to do with the mod itself.

Have you tried the latest update as mentioned in reply 258?

Manicred

I've been getting this error message since I managed to actually set up everything correctly:

The database value you're trying to insert does not exist: member_id

Any ideas guys?!

vbgamer45

Does it say a line file/number

And what action/page are you doing to get that error.
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

Manicred

Quote from: vbgamer45 on June 22, 2013, 09:15:03 AM
Does it say a line file/number

And what action/page are you doing to get that error.

Hi mate, thanks for the reply.

Nope, it doenst say a line file/number

I click on login with twitter, and it goes to the twitter page, once I get redirected back to the site I get the error on this page: http://shanklyslegacy.co.uk/index.php?action=twitter;area=connectlog

Perhaps I need to edit some file to change " member_id"?

Manicred

OK, so I managed to resolve the previous error I think. But I have been getting the follow now:


We caught an EpiOAuthException

{"errors":[{"message":"Invalid or expired token","code":89}]}


Any ideas?

vbgamer45

How did you fix the previous error?

For the new error you have to resign with twitter in the admin area of SA Twitter
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

Manicred

Quote from: vbgamer45 on June 22, 2013, 04:15:37 PM
How did you fix the previous error?

For the new error you have to resign with twitter in the admin area of SA Twitter

I was using an old app, so I deleted it and created a new one. Sorry what do you mean by "resign"? Unfortunately other users are still unable to login using this app. They are getting " Error occured, no connection".

SA™

you made a new app on twitter right?

if so dont forget to update the keys in twitter admin
http://samods.github.io/SAChatBar/

Xbox Live: smokerthecheese 360 or xbone
My Work
Piano Movers / Delivery service
QuoteMy allies are dead.
I'm 'bout to be too.
Zombies are chasing me.
F*** it, I'm screwed -___-

SA™

Quote from: Manicred on June 22, 2013, 09:03:23 AM
I've been getting this error message since I managed to actually set up everything correctly:

The database value you're trying to insert does not exist: member_id

Any ideas guys?!

Quote from: vbgamer45 on June 22, 2013, 09:15:03 AM
Does it say a line file/number

And what action/page are you doing to get that error.

QuoteI get the error on this page: http://shanklyslegacy.co.uk/index.php?action=twitter;area=connectlog

points to line 163 twitter.php
$context['member_id'] = twit_USettings($_SESSION['twuserid'],'id_member','twitid');


http://samods.github.io/SAChatBar/

Xbox Live: smokerthecheese 360 or xbone
My Work
Piano Movers / Delivery service
QuoteMy allies are dead.
I'm 'bout to be too.
Zombies are chasing me.
F*** it, I'm screwed -___-

Manicred

Quote from: SA™ on June 22, 2013, 04:39:25 PM
you made a new app on twitter right?

if so dont forget to update the keys in twitter admin
I did and I'm back to square one I think.
Quote from: SA™ on June 22, 2013, 04:45:56 PM
Quote from: Manicred on June 22, 2013, 09:03:23 AM
I've been getting this error message since I managed to actually set up everything correctly:

The database value you're trying to insert does not exist: member_id

Any ideas guys?!

Quote from: vbgamer45 on June 22, 2013, 09:15:03 AM
Does it say a line file/number

And what action/page are you doing to get that error.

QuoteI get the error on this page: http://shanklyslegacy.co.uk/index.php?action=twitter;area=connectlog

points to line 163 twitter.php
$context['member_id'] = twit_USettings($_SESSION['twuserid'],'id_member','twitid');




So what do I need to edit/do to get it working?

Manicred

Still haven't got this working, any suggestions appreciated. This is driving me mad!

SA™

QuoteSo what do I need to edit/do to get it working?

well you dont have to edit anything realy the mod works fine for me on my localhost

your issue is that $_SESSION['twuserid'] is not being set wich tells me that it not grabbing the info from twitter not sure why when the mod works for me on localhost
http://samods.github.io/SAChatBar/

Xbox Live: smokerthecheese 360 or xbone
My Work
Piano Movers / Delivery service
QuoteMy allies are dead.
I'm 'bout to be too.
Zombies are chasing me.
F*** it, I'm screwed -___-

Manicred

Quote from: SA™ on June 23, 2013, 01:49:31 PM
QuoteSo what do I need to edit/do to get it working?

well you dont have to edit anything realy the mod works fine for me on my localhost

your issue is that $_SESSION['twuserid'] is not being set wich tells me that it not grabbing the info from twitter not sure why when the mod works for me on localhost

So what do I do to resolve this?

madfitz

Quote from: Uhura! on October 26, 2012, 07:35:04 PM
I have everything installed and when I click the login button for Twitter, nothing happens.

Pls help :(


Same here. No error messages, no white screen, just... nothing. The page just reloads and nothing happens.

vbgamer45

Are yo using the newest version?
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

madfitz

Just downloaded it today - version 1.1

madfitz

Figured it out. The twitter app URI (on the OAuth settings page) was pointing to h++p://api.twitter.com/1/

I changed it to h++p://....com/1.1/ and all seems to be OK now.

vbgamer45

Ah makes sense yeah they moved to the 1.1 api
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

Advertisement: