Advertisement:

Author Topic: Do te perkthej smf ne shqip  (Read 18003 times)

Offline mondiuk

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 42
 • SMF Albanian Translator
  • Emigrimi Online
Do te perkthej smf ne shqip
« on: October 15, 2011, 07:19:38 AM »
Kontaktova smf dhe bera kerkese te kuntriboj per perkthimin e smf ne shqip. kini durim mendoj qe ta maroj perkthimin deri ne fund te vitit..
If you need help about Albanian translation you can find me here www.emigrimi.eu

Offline mondiuk

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 42
 • SMF Albanian Translator
  • Emigrimi Online
Re: Do te perkthej smf ne shqip
« Reply #1 on: October 16, 2011, 11:25:03 AM »
Sot kam filluar perkthimin e smf ne gjuhen shqipe.. ju lutem vendosni kete post ek njoftimet dhe shikojeni kohe pas kohe sespe do tju njoftoj per proseduart e perkthimit dhe kohen kur do te jete aktive per shkarkim..
If you need help about Albanian translation you can find me here www.emigrimi.eu

Offline mondiuk

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 42
 • SMF Albanian Translator
  • Emigrimi Online
Re: Do te perkthej smf ne shqip
« Reply #2 on: October 27, 2011, 09:22:22 AM »
Shpresoj qe nga fillimi i javes tjeter gjuha shqip per smf do te jete gati per tu shkarkuar tek seksioni i gjuheve..
If you need help about Albanian translation you can find me here www.emigrimi.eu

Offline Poshnjari

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 122
  • GreekNeaTech on Facebook
  • @GreekNeaCom on Twitter
  • Free Full Software
Re: Do te perkthej smf ne shqip
« Reply #3 on: January 28, 2012, 06:56:15 PM »
Mondiuk si u be? E mbarove perkethimin?
Nese ke nevoj beje ndonje ze plako ;)