Advertisement:

Author Topic: Installed theme won't activate?  (Read 6287 times)

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 52,479
Re: Installed theme won't activate?
« Reply #20 on: November 15, 2011, 07:48:53 PM »
your css [and images it seems] are for the default theme and not the custom theme, the url is correct

http://rcwinnipeg.ca/simplemachineforum/Themes/Adk_CoolBlack/css/index.css?fin20

override the files in that folder with the correct files for that theme and see if you get further

Offline Tr4visT

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Installed theme won't activate?
« Reply #21 on: November 15, 2011, 07:53:58 PM »
Illori thank you for looking into this, do you mean over ride the default theme files with the custom theme files?

All of them?

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 52,479
Re: Installed theme won't activate?
« Reply #22 on: November 15, 2011, 07:56:36 PM »
all the files in the themes folder with the files from the theme you want to use.

Offline Tr4visT

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Installed theme won't activate?
« Reply #23 on: November 15, 2011, 08:05:13 PM »
Ohhh Illori you are tricky!!  :laugh:

It worked!

2 questions will this solution result in any issue or lack of ability down the road? (i.e. install a mod or something)

Also from this point forward I am dealing with the "curve" theme now if I want to change anything correct?

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 52,479
Re: Installed theme won't activate?
« Reply #24 on: November 16, 2011, 05:00:35 AM »
you should NOT override the default curve theme, just the one you wanted to use that i posted above that did not work. it should not cause any issues.