Advertisement:

Forum üst kısmına bu alanları nasıl eklerim?

Aloittaja cinema35, lokakuu 27, 2011, 02:54:29 AP

« edellinen - seuraava »

cinema35

Slm aleykum arkadaslar. 2.0.1 kullanıyorum. Benim temanın üst kısmında resimlerde gördüğünüz alanlar yok! Tema yapımcısıda piyasada yok. Yardımcı olursanız duacınız olurum. Giriş yapmadan önce ve giriş yaptıktan sonra üst kısımda olmasını istediğim alanlar:




Flypside

A.s.
Şuan smf dosyaları olmadığı için bende tam kod veremiyorum fakat yönlendireyim seni.Default temanın index.template.php dosyasına gir ve daha sonra unread ve login diğe arat o kodlamaları görüceksin if komutu ile taglar içinde olucak.O kodlamaları kendi temanın index.template.php dosyasına eklemelisin.
SMF SUPPORT SERVICE | SEO | PORTAL | FORUM | MOD | THEME | DATABASE | GOOGLE OPT vs..

contact: [email protected]


ingilizce dökümanları

cinema35

hocam çok tşkr ederim dediğin gibi login alanını yaptım fakat resimde gördüğünüz gibi logonun altında çıktı! ben bunu logonun sağ tarafına almak istiyorum. yani logonun o tarafı boş kalıyor bu şekil:


Flypside

Kodlamaya göre yapıcaksın css ile mesela div veya li vs. bu taglar içine almıştır logoyu sende bir class ekle css den sağa dayalı olucak şekilde.O taglar içine al kodları.
SMF SUPPORT SERVICE | SEO | PORTAL | FORUM | MOD | THEME | DATABASE | GOOGLE OPT vs..

contact: [email protected]


ingilizce dökümanları

cinema35

hocam bişeyler yapmaya çalıştım ama beceremedim. index.template ve index.css ekliyorum. bakar mısın bir sana zahmet?


Antes

Aslında sitenizin adresini / temanızın linkini verseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.

Antes


cinema35

Login kısmı yine logonun altında kaldı. Logo ile aynı hizada yani sağ üst köşede olması mümkün mü hocam?

Antes


cinema35

hocam kusura bakma ya :) O eski index.template dosyasındaki logo! 468 boyutundaydı. Şimdiki tam boyut. Kafamı karıştırdı. Şuan giriş yapıldıgında menünün sağ tarafına Show Unread Post ve birşey daha vardı. Hani Merhaba .... yazıyor ve altında bu dediklerim. Bunları nasıl koyarım o bölgeye. Çünkü sizde gördünüz o tarafta boşluk kalıyor. Birşeyler koymak lazım değil mi sizcede :)

Advertisement: