Advertisement:

Author Topic: Ohara YouTube Embed  (Read 199258 times)

Offline Obcy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 33
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #320 on: March 13, 2015, 10:12:51 AM »
Nothing create .

This happens when the option is($context['aeva_disable'] = true;), and there is no option.

And should ?








Offline Suki

  • Kaizoku Jotei
  • Developer
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,558
  • Oh, wouldn't it be great if I *was* crazy?
    • MissAllSunday on GitHub
    • SMF mods
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #321 on: March 13, 2015, 10:16:36 AM »
I don't really understand what you are trying to do here.

That code is for preventing links been parsed as videos on your shoutbox. If you put a link there and it doesn't get converted to a video then the mod is working as it should.
Disclaimer: unless otherwise stated, all my posts are personal and does not represent any views or opinions held by Simple Machines.

Look at them. They're just asking for it. Maybe the human race deserves to be wiped out.

Offline Obcy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 33
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #322 on: March 13, 2015, 10:24:31 AM »
Sorry for my english. Its feature not bug ok.

 Its posible to  parsed

Offline Suki

  • Kaizoku Jotei
  • Developer
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,558
  • Oh, wouldn't it be great if I *was* crazy?
    • MissAllSunday on GitHub
    • SMF mods
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #323 on: March 13, 2015, 10:42:58 AM »
So, do you want the actual videos to appear in your shoutbox?
Disclaimer: unless otherwise stated, all my posts are personal and does not represent any views or opinions held by Simple Machines.

Look at them. They're just asking for it. Maybe the human race deserves to be wiped out.

Offline Obcy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 33
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #324 on: March 13, 2015, 11:12:13 AM »
Now it is empty if you paste the youtube link.  I want to be like the other links in shoutbox.

Offline Obcy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 33
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #325 on: March 14, 2015, 01:18:27 PM »

Offline karavan2

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 27
  • Gender: Male
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #326 on: March 14, 2015, 03:20:36 PM »
Probably on this matter follows will address to the author of a shoutbox mod but not Mr. Suki.

Offline willyvmm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #327 on: March 26, 2015, 12:10:27 PM »
Hi.
Does i missed something or this mod does not display Thumbnails for YT videos ?

Offline Suki

  • Kaizoku Jotei
  • Developer
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,558
  • Oh, wouldn't it be great if I *was* crazy?
    • MissAllSunday on GitHub
    • SMF mods
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #328 on: March 26, 2015, 01:51:19 PM »
Some youtube videos does not have a generic thumbnail, specially old ones.

The only way to make every video to display a thumbnail would be to use youtube api and thats something I rather prefer to avoid because:

- Its annoying and not that many admins would know how to create their own. can't create a unique app for everyone since there are limits and people will be locked out.
- APIs from big names like facebook, twitter or google changes every now and then, I cannot keep up with that.

I can post some instructions on how to call to the API and retrieve the thumbnail but I won't be adding that feature.


It also looks like you missed to place the oharaEmbed.css file in your theme's css folder, that file is needed to render the videos correctly.
Disclaimer: unless otherwise stated, all my posts are personal and does not represent any views or opinions held by Simple Machines.

Look at them. They're just asking for it. Maybe the human race deserves to be wiped out.

Offline Suki

  • Kaizoku Jotei
  • Developer
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,558
  • Oh, wouldn't it be great if I *was* crazy?
    • MissAllSunday on GitHub
    • SMF mods
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #329 on: March 26, 2015, 01:57:44 PM »
Also updated the file to fix a missing edit.

For those who downloaded the previous version and want to manually fix this:

Search for

<img><iframe>

in Sources/Post.php and replace it with:

<img><iframe><div>

on both locations.
Disclaimer: unless otherwise stated, all my posts are personal and does not represent any views or opinions held by Simple Machines.

Look at them. They're just asking for it. Maybe the human race deserves to be wiped out.

Offline willyvmm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #330 on: March 26, 2015, 02:26:41 PM »
Thanks.
I put the css on place :)

I did'nt know about the mising generic thumbnail. With another video everytnhing seems to be ok.

I changed the sddefault.jpg to hqdefault.jpg and it seems to did the job

Offline Suki

  • Kaizoku Jotei
  • Developer
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,558
  • Oh, wouldn't it be great if I *was* crazy?
    • MissAllSunday on GitHub
    • SMF mods
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #331 on: March 26, 2015, 02:42:44 PM »
Thats a nice idea! to check for either sddefault or hqdefault, will implement it when I have some time, thanks.
Disclaimer: unless otherwise stated, all my posts are personal and does not represent any views or opinions held by Simple Machines.

Look at them. They're just asking for it. Maybe the human race deserves to be wiped out.

Offline lurkalot

  • Support Specialist
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,496
  • Gender: Male
  • Tinyportal Support
    • guitaristguild on Facebook
    • Tinyportal on GitHub
    • @GuitaristGuild on Twitter
    • Guitarist Guild
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #332 on: March 28, 2015, 02:25:21 PM »
I seem to be getting an error in the log each time I click the new topic button, or reply button.  Using the latest version Ohara YouTube Embed 1.2.1  And the tooltip is missing from the vimeo bbc button.

Code: [Select]
http://guitaristguild.com/index.php?action=post;board=29.0
8: Undefined index: OYTE_vimeo_desc
File: /home1/camcra24/xxxxxx_xxx/Sources/OharaYTEmbed.php
Line: 107

Offline Suki

  • Kaizoku Jotei
  • Developer
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,558
  • Oh, wouldn't it be great if I *was* crazy?
    • MissAllSunday on GitHub
    • SMF mods
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #333 on: March 28, 2015, 04:04:27 PM »
Ah yet another thing to fix, thanks for the report.
Disclaimer: unless otherwise stated, all my posts are personal and does not represent any views or opinions held by Simple Machines.

Look at them. They're just asking for it. Maybe the human race deserves to be wiped out.

Offline dave87

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #334 on: March 28, 2015, 06:12:44 PM »
Hi I'm having an issue with this modification on my website. Everything installed correctly and seems to work yet when a video is posted all that appears is the default grey youtube box with play button

Offline briggz5d

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 54
  • Gender: Male
  • Ngbuzz Forum
    • soki.briggs on Facebook
    • @Briggz5d on Twitter
    • Ngbuzz Forum
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #335 on: March 29, 2015, 12:56:22 AM »
HI,
I have the same problem as willy, thumbnail does show in some videos but not all, what css was copied from where to where?
What sddefault and hqdefault - where are these edits done?

Another issue is that i replaced this mod with my previous av lite which auto-embeds youtu.be links, going to every video on my forum to add the new youtube tags would be a pain.
How can i set it to autoembed youtu.be links?

Offline Suki

  • Kaizoku Jotei
  • Developer
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,558
  • Oh, wouldn't it be great if I *was* crazy?
    • MissAllSunday on GitHub
    • SMF mods
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #336 on: March 29, 2015, 01:44:34 PM »
Hi I'm having an issue with this modification on my website. Everything installed correctly and seems to work yet when a video is posted all that appears is the default grey youtube box with play button

Thats the expected behavior, youtube videos are now loading on demand, that is, when you click on them. Some videos do not have a preview image thats why you see a gray play button instead. Gotta do something about it it seems.

What happen when you click on the video?

HI,
I have the same problem as willy, thumbnail does show in some videos but not all, what css was copied from where to where?
What sddefault and hqdefault - where are these edits done?


The css file is called oharaEmbed.css and its suppose to be in your themes css folder.

The call to sddefault is located at Themes/default/scripts/ohyoutube.js  jsut search for that word and replace it with hqdefault and see if that helps, that file is minimized so its dificult to add another conditional to check for both images, will have to do that on a new release.

Another issue is that i replaced this mod with my previous av lite which auto-embeds youtu.be links, going to every video on my forum to add the new youtube tags would be a pain.
How can i set it to autoembed youtu.be links?

Well, if you are no longer using this mod then I cannot really help you, you need to talk to whoever wrote the other mod you are using.
Disclaimer: unless otherwise stated, all my posts are personal and does not represent any views or opinions held by Simple Machines.

Look at them. They're just asking for it. Maybe the human race deserves to be wiped out.

Offline 420Connect.co.uk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 413
    • 420connect.info on Facebook
    • @4twentyconnect on Twitter
    • 420 Connect
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #337 on: March 30, 2015, 12:24:49 PM »
Could you please expand further on how to use the new added $context['ohara_disable'] to have the mod disabled in SP

Using the second part of the how to, you linked to before doesn't seem to have the effect anymore with the new version  :'(




edit;


It seems using http:// doesn't display but starting www. does?
www.420Connect.co.uk ~ A Social Network For The #CannabisCommunity ~ Come say "High" ;)

Offline lurkalot

  • Support Specialist
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,496
  • Gender: Male
  • Tinyportal Support
    • guitaristguild on Facebook
    • Tinyportal on GitHub
    • @GuitaristGuild on Twitter
    • Guitarist Guild
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #338 on: March 30, 2015, 12:27:49 PM »
Ah yet another thing to fix, thanks for the report.

No problem.  I have another one now though,

Has youtube changed something?  for some reason all my youtube vids no longer play.  Shows the image, but no play button etc. Here's an example,  http://guitaristguild.com/index.php?topic=727.0  pretty sure they were all working yesterday.

Using Ohara YouTube Embed 1.2.1

Offline 420Connect.co.uk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 413
    • 420connect.info on Facebook
    • @4twentyconnect on Twitter
    • 420 Connect
Re: Ohara YouTube Embed
« Reply #339 on: March 30, 2015, 12:29:04 PM »
Ah yet another thing to fix, thanks for the report.

No problem.  I have another one now though,

Has youtube changed something?  for some reason all my youtube vids no longer play.  Shows the image, but no play button etc. Here's an example,  http://guitaristguild.com/index.php?topic=727.0  pretty sure they were all working yesterday.

Using Ohara YouTube Embed 1.2.1

You need to click the video now!
www.420Connect.co.uk ~ A Social Network For The #CannabisCommunity ~ Come say "High" ;)