News:

SMF 2.1.3 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Vullnetare per faqen www.informacion.al

Started by sinnedobi, March 10, 2012, 06:10:05 PM

Previous topic - Next topic

sinnedobi

Pershendetje, kerkoj Vullnetare per faqen www.informacion.al kolege qe mund te me ndihmojne me tema pergjigje ne tema qe do publikohen ne faqen time etj. Cdo sugjerim eshte i mirepritur ne faqen http://informacion.al/

Faleminderit

Poshnjari

Lol ke ngaterruar vend, nuk eshte forum reklamash ketu!
Nese do ndonje ndihem ne lidhje me smf ne rregull, por keshtu se nuk ja vlen te marresh ndonje ban se jami dhe shqiptar!

Advertisement: