ME PAGESE Kerkoj nje njeri qe te njohe mire kodet e smf per punime te ndryshme

Started by sinnedobi, March 13, 2012, 12:35:51 PM

Previous topic - Next topic

sinnedobi

Pershendetje, Kerkoj nje  njeri qe te njohe mire kodet e smf per punime te ndryshme sigurisht me pagese.  Kam nje faqe me njoftime www.sh itblerje.info dhe deshiroj ta pershtash gjithmone e me shume me faqe njoftimesh prandaj kush eshte i interesuar te me kontaktoje . Faleminderit

mondiuk

Per kete qe kerkon ti mund te perdoresh SimpleAds kjo eshte falas vetem cfare duhet te besh eshte ta perkthesh ne shqip. SMF eshte nje forum script dhe nuk eshte e lehte ta modifikosh ashtu qe deshiron ti dhe do te nevojitet shume kohe dhe para per kete.
If you need help about Albanian translation you can find me here www.emigrimi.eu

Advertisement: