News:

SMF 2.1.2 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Meridian

Started by Adren, April 09, 2012, 01:27:23 AM

Previous topic - Next topic

shigoxin

#60
Hello,

For unread posts, it is supposed to display 'New' icon in topic tile. But it does not happen in my 'unread' posts using Chrome browser. With firefox, it only shows the word 'New' instead of 'New.gif'. Please see the attached pic. I have checked that there is 'new.gif' in Theme/default/Images/English.

One thing I notice is when I installed other themes they had their own 'theme/images/English'  folder and 'new.gif'. But not in Meridian theme.

Thank you.

---------------------------------------
Update: I found your reply for this issue

Quotefor english language  you can paste image in Themes/mult/images/english
if you use utf8 coding, paste image in Themes/mult/images/english-utf8

But I am not sure what is 'mult' in your directory. I couldn't find this. What I did was I created a folder 'English'.

Themes/Meridian/Images/English/new.gif

but it did not work.

shigoxin

#61
Hello,

I have to report one more issue. After changing codes for 'Quick login' guests cannot register anymore. Does this happen to anybody else?

When these codes are replaced with original codes, it works again.


shigoxin

hello, 'new' icon in topic .. solved. just simple copy & paste. I'm so stupid that it took me 5 days to find out.

Thanks anyway.

h33f


Adren

Quote from: h33f on June 25, 2012, 11:36:43 AM
Quote from: Adren on June 19, 2012, 12:15:44 PM
Ok, please wait weekend

Is it almost ready?
open themes/meridian/index.template.php and find:

if (!empty($settings['top_right_code']))  {
       echo '
    <div class="floatright banner_top">', $settings['top_right_code'] , '</div>';
    }

replace this:

if (!empty($context['user']['is_logged']))
{
echo '
<div class="floatright fast_login">
<script type="text/javascript" src="', $settings['default_theme_url'], '/scripts/sha1.js"></script>
<form id="guest_form" action="', $scripturl, '?action=login2" method="post" accept-charset="', $context['character_set'], '" ', empty($context['disable_login_hashing']) ? ' onsubmit="hashLoginPassword(this, \'' . $context['session_id'] . '\');"' : '', '>
<div class="info">', sprintf($txt['welcome_guest'], $txt['guest_title']), '</div>
<input type="text" name="user" size="10" class="input_text" />
<input type="password" name="passwrd" size="10" class="input_password" />
<select name="cookielength">
<option value="60">', $txt['one_hour'], '</option>
<option value="1440">', $txt['one_day'], '</option>
<option value="10080">', $txt['one_week'], '</option>
<option value="43200">', $txt['one_month'], '</option>
<option value="-1" selected="selected">', $txt['forever'], '</option>
</select>
<input type="submit" value="', $txt['login'], '" class="button_submit" /><br />
<div class="info">', $txt['quick_login_dec'], '</div>';

if (!empty($modSettings['enableOpenID']))
echo '
<br /><input type="text" name="openid_identifier" id="openid_url" size="25" class="input_text openid_login" />';

echo '
<input type="hidden" name="hash_passwrd" value="" />
</form>
</div>';
}

open themes/meridian/css/index.css and paste in the end

.fast_login {
padding-top: 15px;
}

Quote from: shigoxin on June 20, 2012, 02:31:50 PM
Hello,

I have to report one more issue. After changing codes for 'Quick login' guests cannot register anymore. Does this happen to anybody else?
hm, why? :) "Register" from main menu is not deleted :o

h33f

Thanks Adren. There's a few bugs.

First, the quick login only shows AFTER I log in to the forum, but not before. It should show before too.

Second, after logging in, it stays the same, but it should say something like:

Hello [USERNAME]
Show unread posts since last visit.
Show new replies to your posts.
July 01, 2012, 02:44:34 PM

h33f

Quote from: h33f on July 03, 2012, 02:53:02 PM
Thanks Adren. There's a few bugs.

First, the quick login only shows AFTER I log in to the forum, but not before. It should show before too.

Second, after logging in, it stays the same, but it should say something like:

Hello [USERNAME]
Show unread posts since last visit.
Show new replies to your posts.
July 01, 2012, 02:44:34 PM

Trying to fix this but still have no clue how, please help.

tbbf

Hello!
I'm becoming increasingly frustrated with the New.gif addition? I've created the necessary directories [some were missing?] and still nothing.

Any guidance would be absolutely splendid.

Adren

#68
Quote from: tbbf on July 06, 2012, 09:52:05 PM
Hello!
I'm becoming increasingly frustrated with the New.gif addition? I've created the necessary directories [some were missing?] and still nothing.

Any guidance would be absolutely splendid.
copy/paste "new" directory (english for axample) from default theme images directory.
QuoteThanks Adren. There's a few bugs.

if (!empty($context['user']['is_logged']))
{
echo '
<div class="floatright fast_login">
<script type="text/javascript" src="', $settings['default_theme_url'], '/scripts/sha1.js"></script>
<form id="guest_form" action="', $scripturl, '?action=login2" method="post" accept-charset="', $context['character_set'], '" ', empty($context['disable_login_hashing']) ? ' onsubmit="hashLoginPassword(this, \'' . $context['session_id'] . '\');"' : '', '>
<div class="info">', sprintf($txt['welcome_guest'], $txt['guest_title']), '</div>
<input type="text" name="user" size="10" class="input_text" />
<input type="password" name="passwrd" size="10" class="input_password" />
<select name="cookielength">
<option value="60">', $txt['one_hour'], '</option>
<option value="1440">', $txt['one_day'], '</option>
<option value="10080">', $txt['one_week'], '</option>
<option value="43200">', $txt['one_month'], '</option>
<option value="-1" selected="selected">', $txt['forever'], '</option>
</select>
<input type="submit" value="', $txt['login'], '" class="button_submit" /><br />
<div class="info">', $txt['quick_login_dec'], '</div>';

if (!empty($modSettings['enableOpenID']))
echo '
<br /><input type="text" name="openid_identifier" id="openid_url" size="25" class="input_text openid_login" />';

echo '
<input type="hidden" name="hash_passwrd" value="" />
</form>
</div>';
}


replace this:
// If the user is logged in, display stuff like their name, new messages, etc.
if ($context['user']['is_logged'])
{
    echo '<div class="floatright">';
if (!empty($context['user']['avatar']))
echo '
<div class="avatar floatleft">', $context['user']['avatar']['image'], '</div>';
echo '
<ul class="reset">
<li class="greeting">', $txt['hello_member_ndt'], ' <span>', $context['user']['name'], '</span></li>
<li><a href="', $scripturl, '?action=unread">', $txt['unread_since_visit'], '</a></li>
<li><a href="', $scripturl, '?action=unreadreplies">', $txt['show_unread_replies'], '</a></li>';

echo '
<li>', $context['current_time'], '</li>
</ul></div>';
}

else
{
    echo '
<div class="floatright fast_login">
<script type="text/javascript" src="', $settings['default_theme_url'], '/scripts/sha1.js"></script>
<form id="guest_form" action="', $scripturl, '?action=login2" method="post" accept-charset="', $context['character_set'], '" ', empty($context['disable_login_hashing']) ? ' onsubmit="hashLoginPassword(this, \'' . $context['session_id'] . '\');"' : '', '>
<div class="info">', sprintf($txt['welcome_guest'], $txt['guest_title']), '</div>
<input type="text" name="user" size="10" class="input_text" />
<input type="password" name="passwrd" size="10" class="input_password" />
<select name="cookielength">
<option value="60">', $txt['one_hour'], '</option>
<option value="1440">', $txt['one_day'], '</option>
<option value="10080">', $txt['one_week'], '</option>
<option value="43200">', $txt['one_month'], '</option>
<option value="-1" selected="selected">', $txt['forever'], '</option>
</select>
<input type="submit" value="', $txt['login'], '" class="button_submit" /><br />
<div class="info">', $txt['quick_login_dec'], '</div>';

if (!empty($modSettings['enableOpenID']))
echo '
<br /><input type="text" name="openid_identifier" id="openid_url" size="25" class="input_text openid_login" />';

echo '
<input type="hidden" name="hash_passwrd" value="" />
</form>
</div>';
}

and add index.css:
div.avatar {
margin-right: 10px;
}

h33f

Thanks so much!! It works now.

One last thing, how can I position this lower?

Quote
Hello [USERNAME]
Show unread posts since last visit.
Show new replies to your posts.
July 01, 2012, 02:44:34 PM


tbbf

Thank you very much Adren. The problem is now fixed. :)

h33f

Quote from: h33f on July 07, 2012, 01:03:33 PM
Thanks so much!! It works now.

One last thing, how can I position this lower?

Quote
Hello [USERNAME]
Show unread posts since last visit.
Show new replies to your posts.
July 01, 2012, 02:44:34 PM

Anyone?  :)

Viaja

Thank you so much for your theme. I think is the best of all!

Well.. I would like to know how I can add a custom menu at the right side of my logo/site name.
That's the place (custom menu):



Also I would like to place a banner of my free web host at the footer, at the right side of "Meridian Theme". How can I do it, please?

Thank you so much for your help!

Adren

Quote from: h33f on July 10, 2012, 08:31:39 AM
Quote from: h33f on July 07, 2012, 01:03:33 PM
Thanks so much!! It works now.

One last thing, how can I position this lower?

Quote
Hello [USERNAME]
Show unread posts since last visit.
Show new replies to your posts.
July 01, 2012, 02:44:34 PM

Anyone?  :)
open themes/meridian/css/index.css and paste

div.floatright ul.reset {
margin-top: 15px;
}

15px for exaple.
QuoteWell.. I would like to know how I can add a custom menu at the right side of my logo/site name.
That's the place (custom menu):
I did not understand what kind of menu you want to do?

h33f

Many thanks Adren. Everything is set up and the log in works properly. I'm really thankful for you!

But now I think I have another problem. When someone registers, they are sent an activation email. When they click on the activation email they have verified their account and now they can log in. But after they're logged in, there's an error message that says "Your account has already been activated.". Instead, it should just go back to the forum. How can I fix this?

h33f

Another problem with the theme, is that when someone's username is too long, it sticks out of the box (you can see this when you enter the forum topics).

Adren

Quote from: h33f on July 17, 2012, 03:08:37 PM
Another problem with the theme, is that when someone's username is too long, it sticks out of the box (you can see this when you enter the forum topics).
screenshot? =)

h33f

Quote from: Adren on July 21, 2012, 12:17:11 AM
Quote from: h33f on July 17, 2012, 03:08:37 PM
Another problem with the theme, is that when someone's username is too long, it sticks out of the box (you can see this when you enter the forum topics).
screenshot? =)


Diego Andrés

Quote from: h33f on July 22, 2012, 07:57:04 PM
Quote from: Adren on July 21, 2012, 12:17:11 AM
Quote from: h33f on July 17, 2012, 03:08:37 PM
Another problem with the theme, is that when someone's username is too long, it sticks out of the box (you can see this when you enter the forum topics).
screenshot? =)



That happen with every theme, even in the default theme, see the screenshot
http://i.imgur.com/lmwez.png

SMF Tricks - Free & Premium Responsive Themes for SMF.

h33f

Quote from: h33f on July 16, 2012, 08:45:54 AM
When someone registers, they are sent an activation email. When they click on the activation email they have verified their account and now they can log in. But after they're logged in, there's an error message that says "Your account has already been activated.". Instead, it should just go back to the forum. How can I fix this?

Does anyone have a similar problem?

Advertisement: