Kupovina teme od Dziner Studia

Started by SimpleGost, June 01, 2012, 07:24:02 PM

Previous topic - Next topic

SimpleGost

http://demo.dzinerstudio.com/

ako može mala pomoć koju mi PREIMUM temu preporučujete da uzmem za www.internetfazoni.com
Inače uzimam za 30 eura članstvo od 3 meseca, pa ako nekom treba preimum tema da mu dam ;)
Ja se inače dvoumim između TwoTone i Gear Box :D

Ilil JOLI PREIMUM joooj tako su dobreeeee :D

EDIT: GearBox otpada, previše tamno...
EDIT: LJUDI KAKO DOBRE OVE PREMIUM TEME NENORMALNO! HELP TO DECIDE!

Odlučio sam uzeću JOLI...
Uz malo izmenaaa malecniiih :D
Šta vi mislite?
Platiću nikodinovic.com da mi uradi logo neki leeep i eto :D

phaenomeN

Uhu, meni se joli ne sviđa zbog ove trake na vrhu što je fixed, tako da imaš samo nekih 60% monitora da čitaš forum, a ova traka bi dosadila nakon par dana, svima.

Preporučujem ti Expo ili newBalance, bolje su od Joli, barem po meni...
ili ako hoćeš neki retro fazon kao Joli, onda uzmi Citiez..

sima1

Slazem se sa phaenomeN meni je naaaaj newBalance style3 pa onda Citiez ... ali ti odlucujes .

Misa95

Brate, zar nije lakše da nađeš na netu premium teme free download nego da plaćaš?!

SimpleGost

Sve što se plati valja, nepostoje ovako dobre teme nigde za DŽ
a poštujem svačji trud i rad

SimpleGost

Za sada se dvoumim između NewBalance i TwoTone :D

Misa95

Quote from: InternetFazoni on June 02, 2012, 07:56:14 AM
Sve što se plati valja, nepostoje ovako dobre teme nigde za DŽ
a poštujem svačji trud i rad

Veruj mi, postoje ;)

Madzgo

Quote from: Misa95 on June 02, 2012, 07:43:12 AM
Brate, zar nije lakše da nađeš na netu premium teme free download nego da plaćaš?!
Jer ovako poštuje autora i njegov rad?

Ovo sto si naveo je jedini razlog sto ja jos nisam napravio theme club. Odma bi se nasao neko pametan kao ti da to daje dzabe, iako se ja preznojim dok iskucam hiljadu linija koda..

edit

@InternetFazoni; za nesto vise para si mogao da dobijes custom, unikatnu temu kakvu ti hoces

Misa95

Quote from: Madzgo on June 02, 2012, 10:35:56 AM
Ovo sto si naveo je jedini razlog sto ja jos nisam napravio theme club. Odma bi se nasao neko pametan kao ti da to daje dzabe, iako se ja preznojim dok iskucam hiljadu linija koda..

edit

@InternetFazoni; za nesto vise para si mogao da dobijes custom, unikatnu temu kakvu ti hoces

Izvini ako sam te uvredio, ali ja ne znam ni sta je to theme club, a ne dajem ni teme. Samo kazem da kada ukucas na googlu naziv teme free download odma ces je naci, na prvoj ili drugoj strani. Tako da ja nisam taj "pametan koji daje dzabe"!

Madzgo

Quote from: Misa95 on June 02, 2012, 12:29:38 PM
Izvini ako sam te uvredio, ali ja ne znam ni sta je to theme club, a ne dajem ni teme. Samo kazem da kada ukucas na googlu naziv teme free download odma ces je naci, na prvoj ili drugoj strani. Tako da ja nisam taj "pametan koji daje dzabe"!
To je brate piraterija, i hosting bi ti odmah (tj, čim neko prijavi) izbrisao temu

Theme club je sajt koji pravi teme i prodaje ih putem subscription-a, kao Dziner Studio, Logo Off, Skinmod, Rockettheme......

SimpleGost

Dzonny

Da, može da se nadje za free, što znači da si ukrao nečiji rad, te podležeš mogućnosti ne samo da ti ugase hosting nalog već i krivičnoj prijavi (iako će se to retko desiti pogotovu manjim sajtovima/forumima kod nas), te je jedini legalan način da se ove premium teme koriste upravo kupiti licencu.

Složiću se sa phaenomeN-om, joli mi se ne sviđa zbog fiksiranog menija/headera. U principu generalno ja bih za te pare radije uradio temu custom nego plaćao DS temu, jer većina njih istina jeste dosta našminkana, ali po meni lošom šminkom. Dosta nepregledni kodovi, nepotrebne izmene, teško ih je uklopiti sa mnogim modovima (iako je naravno moguće uz custom izmene) itd.

phaenomeN

Quote from: Dzonny on June 02, 2012, 01:14:46 PM
Složiću se sa phaenomeN-om, joli mi se ne sviđa zbog fiksiranog menija/headera.

Pa da... ko da iz tenka posmatraš forum.

@IF newBalance style 3 je bolja tema nego TwoTone.. koristio sam TwoTone na jednom mom nikad završenom forumu, okej je tema ali mislim da newBalance daje više mogućnosti.

Zuća

NaneK

Uzmi ovu Gear Box, upravo izašla, malo ko je ima :D

SimpleGost

Quote from: NaneK on June 03, 2012, 03:53:44 AM
Uzmi ovu Gear Box, upravo izašla, malo ko je ima :D

Ma ne...

Quote from: Dzonny on June 02, 2012, 01:14:46 PM
Da, može da se nadje za free, što znači da si ukrao nečiji rad, te podležeš mogućnosti ne samo da ti ugase hosting nalog već i krivičnoj prijavi (iako će se to retko desiti pogotovu manjim sajtovima/forumima kod nas), te je jedini legalan način da se ove premium teme koriste upravo kupiti licencu.

Složiću se sa phaenomeN-om, joli mi se ne sviđa zbog fiksiranog menija/headera. U principu generalno ja bih za te pare radije uradio temu custom nego plaćao DS temu, jer većina njih istina jeste dosta našminkana, ali po meni lošom šminkom. Dosta nepregledni kodovi, nepotrebne izmene, teško ih je uklopiti sa mnogim modovima (iako je naravno moguće uz custom izmene) itd.

Pa brate nađi mi nekog ko će mi za te pare uraditi OVAKO dobru temu...
Ja pričao sa jednim našim likom odavde, ima 10 000 postova na smf ovde, srbin, hrvat koji je već...
aaa evo ga rocknroller
i traži mi lik 10 000 dinara za neke JADNE TEME DO BOLA.
Šta ima da plaćam toliko za tako nešto?
Mogu da platim ARG Studiju da mi urade za puno manje pare temu kao twotone... lol

SimpleGost

Planiram promeniti skriptu sa SMF ako skupim pare na IPB, vBulletin ili tako nešto...
Totalno jadan izbor premium tema, kada samo vidi kakve se teme imaju za IPB, vBulletin...
da padneš sa nogu lol :P

EDIT: Uzeo sam članstvo kod Dzinera...

I da Džoni teme nemaju da se nađu free, znaš ti mene, da ima free uzeo bih :P
lol

EDIT: Jaooo sad sam probao Twotone i Newbalance  ne znam koju ću uh...

phaenomeN

Koji si ti lik, znači ne vjerujem :)

anteprimorac

Platiš meni i ja ti napravim po tvojoj mjeri ;) Tvoja mjera određuje cijenu.
My Mods:
APImage v0.3

Besplatni singlovi, doublovi, listići, ... svih sportova! - BalkanTips

SimpleGost

Ispaltio sam prvi ček, tim iz dzinera je zaslužio :P
Inače izmenio sam sada malo temu new balance.
Je li to dozvoljeno ?!
Uklonio neke opcije itd...

Advertisement: