Advertisement:

Author Topic: Tapatalk  (Read 2801 times)

Offline tedung

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 74
Tapatalk
« on: November 01, 2012, 11:05:58 PM »
Di harap sesiapa yang di dalam ni dapat membantu saya.
Sekarang saya dah install tapatalk dalam forum
ini contohnya


Uploaded with ImageShack.us

setelah kita install kat dalam forum dan kita kena register kat tapatalk pulak kan?
betul ker.....

saya dah register tapi ada error seperti attchment.



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us

saya menunggu jawapan dari pihak yang pakar

Offline ahrasis

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 4,921
  • Gender: Male
  • Busy mode is on.
    • ahrasis on GitHub
    • ahrasis on LinkedIn
    • ElkArte Malaysia
Re: Tapatalk
« Reply #1 on: November 03, 2012, 02:53:55 PM »
Tak sure lah tedung. Kurang pakar bab tapatalk. Cuba tanya kat thread untuk mod tu kat sini: http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=379720.0