Advertisement:

Author Topic: Unable to load the 'main_above' template. :(  (Read 1152 times)

Offline nick dt50

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Unable to load the 'main_above' template. :(
« on: December 17, 2012, 10:14:00 AM »
hi me sleeping seems to have broken my forums, they worked befor i whent to bed but after i get

Quote
Unable to load the 'main_above' template.

i use different themes on set parts of the site so i tried  going to a part that i new used a different theme but go the same

after a quick search i found that suggested a fix that had worked for a number of people

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=450187.0

but it unfortunately did not work for me

i am running smf_2-0-2 it with PortaMx-1.51 and subforums 1.4

The Craw

  • Guest
Re: Unable to load the 'main_above' template. :(
« Reply #1 on: December 17, 2012, 10:28:12 AM »
Did you try going to index.php?theme=1 to force your forum to use the default theme? That should allow you to change the theme settings.

Offline nick dt50

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Unable to load the 'main_above' template. :(
« Reply #2 on: December 17, 2012, 12:21:02 PM »
that was part of the fix from the other forum topic and i go the same Unable to load the 'main_above' template

Online Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 58,498
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: Unable to load the 'main_above' template. :(
« Reply #3 on: December 17, 2012, 12:33:33 PM »
well, things don't just break for no reason...

I suspect that you added a mod and then did not check the site after adding it, or had the site cached and therefore got the cached version rather than the update version...


So, what mod did you add?
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline nick dt50

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Unable to load the 'main_above' template. :(
« Reply #4 on: December 20, 2012, 06:46:40 AM »
sorry i have not replayed not had chance to play with the site, and i have had an email from my Host saying that had some sort of problems and there sorry for any inconveniences this may have coursed so i am going to blame them start again i cross my fingers

kat

  • Guest
Re: Unable to load the 'main_above' template. :(
« Reply #5 on: December 20, 2012, 07:17:42 AM »
If everything works, OK, can you click on the green "Mark Topic Solved" thing, so we don't keep coming to check, please?

Ta!

Offline nick dt50

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Unable to load the 'main_above' template. :(
« Reply #6 on: December 20, 2012, 03:28:19 PM »
done :)

kat

  • Guest
Re: Unable to load the 'main_above' template. :(
« Reply #7 on: December 20, 2012, 04:00:46 PM »
Yay! :)