Здравейте може ли да помоля за малко помощ

Started by Borisov, January 13, 2013, 04:43:48 AM

Previous topic - Next topic

Borisov

Искам да изпращам масово съобщение към потребителите било по имейла или лично съобщение но не знам как става от администраторския панел

Hristo

Здравей,

Новини и Новинарски съобщения > Съобщение до потребителите
Избираш потребителските групи, които искаш да го получат. Ако имаш нужда може да кликнеш Допълнителни настройки, където може да добавиш още получатели или да изключиш такива (Нека полето Е-мейл адреси не те обърква. Ползвай го само ако искаш да изпратиш по електронна поща съобщението и до други имейли).
На следващата страница оформяш съобщението (може да използваш някои променливи, които ги има описани на английски).
Ако искаш да го изпратиш като лично съобщение, а не като имейл отметни Изпрати до следните групи на лични съобщения.

Borisov

КОНФИГУРАЦИЯ НА ФОРУМА
ФОРУМ
УПРАВЛЕНИЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
ПРОФИЛАКТИКА 

Това са ми опциите в началното меню нямам масови съобщения и новинарски работи както казваш да не би да съм с по стара версия SMF 2.0.3 използвам

Hristo

Ако все още не си го видял:
Функции на форума > Новини и Новинарски съобщения > Съобщение до потребителите

Предполагам, че ползваш хоризонтално (падащо/щори) меню? Ако е така силно ти препоръчвам да превключиш на странично. Така ще ти е много по-лесно да се ориентираш. Също така когато кликнеш върху Администриране (в главното меню), на страницата, която ще се зареди има поле за Бързо търсене. Това е търсачка за административния център - ползвай я, много е удобна. Например написваш Съобщение до потребителите и ще намериш къде е опцията.

Borisov

Да направх го но изпраща само на лично съобщение а дали има за да изпраща на имейлите който са се регистрирали ?

Hristo

Ако искаш да го изпратиш като лично съобщение, а не като имейл отметни Изпрати до следните групи на лични съобщения.
Чекбокса пред "Изпрати до следните групи на лични съобщения" трябва да НЕ Е маркиран и ще изпрати на имейлите, ако е маркиран изпраща ЛС.

Advertisement: