Advertisement:

Author Topic: SA Knowledge Base  (Read 111309 times)

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 8,158
  • 'Tis the gift to be simple (duh)
Re: SA Knowledge Base
« Reply #320 on: September 06, 2018, 12:50:34 AM »
Does not cause this problem when installed in clean test install with scratch database.

http://www.taxboard.ca/forum/

Online vbgamer45

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 20,406
    • smfhacks on Facebook
    • VBGAMER45 on GitHub
    • @createaforum on Twitter
    • SMF For Free
Re: SA Knowledge Base
« Reply #321 on: September 06, 2018, 12:54:56 AM »
And if uninstall it goes away?
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 8,158
  • 'Tis the gift to be simple (duh)
Re: SA Knowledge Base
« Reply #322 on: September 06, 2018, 12:57:17 AM »
Yes, every time.  If I connect clean test install to production database, image doesn't load.

Ok, I'm getting confused. ???  If I connect clean install to production db, image displays.  Uploading clean set of files didn't fix it.


It's definitely the mod.  Going offline, will recommend using something other than captcha.  If there's a fix, let me know.

« Last Edit: September 06, 2018, 01:56:48 AM by Sir Osis of Liver »

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 8,158
  • 'Tis the gift to be simple (duh)
Re: SA Knowledge Base
« Reply #323 on: September 06, 2018, 06:35:33 PM »
FYI - Found the problem.  If forum language is set for English UTF-8, installing KB will cause captcha image to fail.  Doesn't matter if db is utf-8 or not.  Try it.


Online vbgamer45

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 20,406
    • smfhacks on Facebook
    • VBGAMER45 on GitHub
    • @createaforum on Twitter
    • SMF For Free
Re: SA Knowledge Base
« Reply #324 on: September 06, 2018, 10:13:06 PM »
Very strange.i checked the utf8 and normal language file they look the same
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 8,158
  • 'Tis the gift to be simple (duh)
Re: SA Knowledge Base
« Reply #325 on: September 07, 2018, 12:20:03 AM »
May be a setting problem, rather than any difference in the language files.  Fixed both production forums by resetting language back to default english, and am able to replicate glitch on my server.